Postavke
kolačića

MAJSTOR ZBRČKI Milinović muti i lažnim anketama

Darko Milinović jedan od tri kandidata za gradonačelnika Gospića vodi osebujnu kampanju i raznim trikovima pokušava od sebe stvoriti lika koga građani ” favoriziraju ” za novog gradonačelnika Gospića i nasljednika Karla Starčevića.

Luduju za osobom koja se pojavila kao neko novo lice, a radi se o starom političkom mešetaru koga su mediji davno nazvali Sanaderov kerovođa. Milinović je tako počeo mutiti i sa naručenim anketama po istom scenariju od prije tri godine kada se kandidirao za župana Ličko senjske županije gdje su plaćene ankete prije izbora unaprijed ga proglašavale pobjednikom, a kada su došli izbori onda su ankete mace popapale i Milinović izgubio o današnjeg župana Ernesta Petrya, pa Gospićani iz iskustva i brojnih ciklusa izbora ne trebaju nasjedati lažnim napuhavanjima popularnosti kandidata.

Po toj političkoj metodologiji – lažnim anketama Karlo Starčević ne bi bio nikad gradonačelnik Gospića baš kao niti Ernest Petry župan Ličko senjske županije. Ta cijela priča slična je jednom živom događaju sa jednog političkog skupa u Aleksinici kod Gospića, ne tako davno kada je jedan kandidat se pokušao predstaviti okupljenima, no netko iz publike se ustao i rekao, nemoj se ti nama predstavljati, znamo mi jako dobro tko si ti !. Kako je krenulo Milinović još ima vremena da pokuša prodati stare fore tko ga sve javno podržava što je radio prije tri godine kada je su ptice i sokolovi davali mu lažnu podršku pa možda negdje osvane da mu podršku daje i Manchester City i Real.

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video