Postavke
kolačića

MALONOGOMETNI TURNIR TENIS SENJ 2024.

Sve je spremno za početak Malonogometnog turnira Tenis Senj, koji ovog ljeta slavi 60. godišnjicu postojanja. Turnir s velikom tradicijom okupio je ove sezone 27 momčadi – 18 u konkurenciji seniora i 9 u konkurenciji veterana. Turnir kreće u srijedu u 18 sati utakmicom seniorskih momčadi VIA Senj Butković transporti – Domino Maling. Raspored turnira možete provjeriti na službenoj web stranici MNT Tenis Senj te na Facebook i Instagram stranicama.

“Zadovoljni smo brojem prijava i nadamo se još jednom odličnom turniru. Tenis ima svoje mjesto među najjačim ljetnim malonogometnim turnirima u Hrvatskoj i sigurni smo da će ove godine opravdati status. Imamo sve više ekipa koje se prijavljuju izvan Hrvatske, što znači da smo uspjeli kvalitetno ispromovirati događaj”, rekao je Josip Šćrbec, jedan od organizatora turnira.

Osim samog nogometa, posjetitelje čekaju i zabavni sadržaji za djecu i odrasle. Nakon utakmica svaki dan turnira slijede zabave uz glazbu uživo i DJ-a. Ulaz je, kao i uvijek, slobodan. Utakmice kreću u srijedu, 29. svibnja, a finale će se igrati u nedjelju, 2. lipnja. Nagradni fond najveći je u povijesti turnira i iznosi 10 tisuća eura.

Seniori

Skupina A: VIA Senj – Butković transporti, Domino Maling, Kolektor

Skupina B: Alkoholiko, Alufakin, Gospić

Skupina C: CB Extreme, Dentalmob, CB Time out

Skupina D: Fast Food Ivana, MNK Višnjik Aleta doo, Aco Boys & MNK Otočac

Skupina E: MNK Stanovi – Genius Pag, Sparta Senj, Mesnica Brkić – CB Bilao

Skupina F: Selan Restoran Martina, Royal Flush Brno, CB Faza Vid Mar

Veterani

Skupina A: Poliklinika Ribnjak 1, Zlatko Commerce, VIA Senj – Butković transporti

Skupina B: Alutrade Potpićan, Pako i prijatelji – restoran i pizzerija Đir, Brzi i žestoki

Skupina C: Poliklinika Ribnjak 2, Inglorious Basterds, NK Rab

Izvor: Grad Senj

Podijelite sadržaj
Play Video

Od petka započinje Brinjsko ljeto!

Pridružite nam se u petak 05. srpnja na dobro poznatom mjestu zvanom Pista na projekciji animiranog filma Richard the stork. I ne zaboravite ponesti dekicu

Podijelite sadržaj

Zamolba za donaciju

Molimo sve koji su u mogućnosti da pomognu našoj sugrađanki Dori kako bi joj se olakšalo u ovoj teškoj situaciji. Hvala Vam Izvor: Općina Brinje

Podijelite sadržaj
Play Video