Postavke
kolačića

Maškarano veselje u Srednjoj školi Otočac

Ekonomisti naše Škole odlučili su nastaviti tradiciju maskiranja, ali ovaj put uz pojačanje. U šarenilu i maskama pridružili su im se gimnazijalci i šumarski tehničari. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni nastavnike koji su također sudjelovali u maskiranju. Time su pokazali svoju najvedriju stranu.

Zanimljive maske krasile su hodnike već od ranog jutra, od medicinskog osoblja, anđela, poštara, žena mafijašica, precijenjene arapske obitelji, automehaničara, vojnika do bubamara. Čak je bilo teško i prepoznati tko se krije iza nekih. No, zar to nije i cilj? Prerušiti se, pobjeći od stvarnosti i biti netko drugi. Na kraju su svi uživali u slasnim krafnama, glazbi i fotkanju.

Nadamo se da će vedri dječji duh u nama ostati kreativan i ništa manje raspoložen za nove zabavne maske iduće godine. Fotografije su dokaz naše maštovitosti i zajedništva, ali i da nitko nije ni previše star ni previše mlad da se maskira i zabavi.

Novinarska skupina

Kristina Dujmović, 2. a

Marina Dujmović, 3. b

Autor: Gorana Mandarić, 2024.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Otvorena nova zgrada Lučke uprave Senj

Svečanim presijecanjem vrpce danas je u Senju otvorena nova zgrada Lučke uprave Senj, smještena u senjskoj luci. Vrpcu su presjekli župan ličko-senjski Ernest Petry uz

Podijelite sadržaj
Play Video