Milan Vrkljan, saborski zastupnik ličkih korijena: nisam “spavač” HDZ-a ali neću glasati o nepovjerenju Plenkoviću, neću rušiti Hrvatsku

 U Saboru će se već u četvrtak raspravljati o oporbenom prijedlogu opoziva premijera Andreja Plenkovića. Nekad je Plenković ovakve inicijative protiv članova njegove Vlade ostavljao za sam kraj propisanog jednomjesečnog roka, a ovaj put, kada je on u pitanju, želi to što prije skinuti s dnevnog reda iako ima vremena do 11. ožujka. Mediji među “spavačima” oporbe pronalaze saborskog zastupnika Milana Vrkljana koji se jasno izjasnio da neće biti protiv Andreja Plenkovića i da neće rušiti Hrvatsku .  

“Ja sam oporba, nisam podržao državni proračun i niti jednog ministra. No, prijedlog da se izglasa nepovjerenje premijeru odbio sam potpisati i neću za to glasovati kada dođe na red. Moji su razlozi principijelni, ne mogu biti dio platforme koju okuplja predsjednik Zoran Milanović. U oporbi čije sastanke organizira Peđa Grbin, ja jednostavno ne mogu sudjelovati”, ističe saborski zastupnik dr.Milan Vrkljan.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video