Postavke
kolačića

Milinović dobio podršku od Brale iz Gračaca

Darko Milinović dobio je u utrci za župana vrlo važnu javnu podršku od poznatog političkog “teškaša” Tome Delača Brale iz Kosinja koji živi u Gračacu. Brale je trenutno član Reformista Radimira Čačića i dao je javnu podršku Milinoviću koji je počašćen potporom, jer se radi o uglednom ugostitelju koji je posrednik u pronalasku poslova u Njemačkoj. Brale kaže da mu cijela o situacija oko lokalnih izbora u Ličko – senjskoj županiji nije jasna, iako mnoge od kandidata poznaje već godinama.
„Ja bih osobno svoju potporu pružio dr. Darku Milinoviću, županu Ličko – senjske županije i predsjedniku nove regionalne stranke LiPO, kao i većini kandidata s njegove liste, dok neke sa liste Milinovića Brale tvrdi ne podržava.
Iako privatno bolje poznajem njegove protukandidate, kod dr. Milinovića cijenim to što bez zadrške izrazi svoje mišljenje i to što iskreno želi učiniti sve što može da osnaži Ličko – senjsku županiju. Mislim da on ima najviše mogućnosti pomoći razvoju Like i ponuditi nova radna mjesta, što bi spriječilo i iseljavanje mladih. Vjerujem da bi dr. Milinoviću pomoglo njegovo dosadašnje iskustvo dugogodišnjeg političkog djelovanja na mnogim vodećim funkcijama Republike Hrvatske. Njegova brojna iskustva od saborskog zastupnika do vlade je ona jedna stavka koja bi drugim kandidatima možda najviše nedostajala da mu konkuriraju za mjesto župana, rekao je Delač koji je oduševljen Milinovićem kome je dao javnu podršku na posljednjim izborima za skupštinu Ličko senjske županije gdje se Delač osobno uključio noseći po Gospiću letke sa slikom Milinovića koji je te izbore izgubio. Bolji poznavatelji prilika tvrde da je Delač podržao Milinovića samo zato da bi Milinović podržao Delača u kandidaturi za župana zadarske županije gdje Delač ima prema nekim anketama velike šanse da uđe u drugi krug, jer je Dalač popularan u Gračacu i Zadru. Delačeva potpora Milinoviću odjeknula je kao bomba, jer se radi o uglednoj osobi, cijenjenoj pa se mnogi pitaju čime je Milinović pridobio kosinjskog Bralu.

Podijelite sadržaj

Gacki sokoli pozvani na Državno prvenstvo u Poreč

Naši Gacki sokoli nastavljaju sa sportskim uspjesima. U petak su osigurali još jedan plasman na Državno prvenstvo školskih sportskih društava u Poreču. I djevojke i mladići dokazali su da im nema jačih u futsalu u Ličko-senjskoj županiji. Tako će

Podijelite sadržaj
Play Video