Milinović kao poslijeratni politički profiter sprda sa Petrijem oko imovine

Darko Milinović se sprda sa svojim protukandidatom Ernestom Petrijem potencirajući pitanje imovine.

Ljudi se doslovno zgražaju kada čitaju lekcije Milinovića i pitanja o imovini svoga protukandidata jer Petry je na Milinovića po pitanje stječene imovine nakon rata pravo sirotinja, bjednik jer Milinović je daleko, daleko najveći poslijeratni politički profiter u Ličko senjskoj županiji, i sigurno jedan od najvećih u Hrvatskoj.

Milinović je u posljednjih 20 godina na temeljima profesionalnog bavljenja politikom postao veliki politički milijunaš, bogataš.

PETRY DA IMA STO ŽIVOTA NE MOŽE IMATI IMOVINU KOJU IMA MILINOVIĆ

Milinović je od 2000.godine nagomilao milijunsku imovinu od bavljenja politikom, koliko je ona ukupno u milijunima vrijedna nitko ne zna, pa niti institucije pravne države koje nikada nisu poveli ozbiljnu istragu kako je od 2000.godine došao do milijunske imovine, vila sa bazenima, stanova, i drugih vrijednih nekretnina do kojih Petry ne može doći da ima sto života.

Kada Milinović ode sa političke scene, izgubi političku moć tek bi trebale krenuti ozbiljne istrage kako je i na koji način došao do milijunske imovine sa osnova bavljenja politikom.

To i građane najviše zanima.

Petry u tim stvarima može mirno spavati, jer za njega se može sve reći samo ne da se obogatio nakon rata, kao i njegova obitelj i da je umočen u kriminal, za razliku od Milinovića koga još od pada Ive Sanadera povezuju sa kriminalom, reketarenjem i sumnjivim stjecanjem milijunskog bogatstva u posljednjih 20 godina.

Milinović je 2000.godine ušao u politiku iz gradskog stana koga je nekoliko godina prije kupio od grada za 50 000 kuna, a danas je milijunaš koji se sprda da sirotinjom.

Milinović u konačnici nije najveća briga da ode sa mjesta župana, njega more brige istraga o kriminalu kada ode.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

OTOČKE BADMINTAŠICE ŽUPANIJSKE PRVAKINJE

U petak se naša školska sportska dvorana pokazala sretnim terenom za naše badmintašice, Alani Draženović, Mariju Orešković, Magdalenu Šepac i Melani Pielić, koje su izborile nastup na državnoj

Podijelite sadržaj
Play Video