Postavke
kolačića

Milinović natjerao nećaka da se ispriča javnosti

Župan Darko Milinović nakon svega natjerao je svoga nećaka Dragana Jakovljevića Drajsa inžinjera radiologije da se ispriča javnosti nakon što je sinoć divljao u Općoj bolnici Gospić do te mjere da su zaposlenici bježali van iz bolnice kao da je potres. Jadni nećak očito okružen kritikama se oglasio.

Osjećam potrebu ispričati se ravnateljici bolnice i svim djelatnicima koji su na bilo koji način povrijeđeni mojim nepromišljenim postupkom. Želim jasno naglasiti da je laž da je bilo tko od pacijenata bio zakinut zbog mog, opet naglašavam, nepromišljenog postupka.

Istina je da sam kroz moj rad pomogao tisućama ljudi kao zdravstveni djelatnik te bio na dohvat ruke kada god je to trebalo. Na žalost zbog ovoga nepromišljenog poteza što sam učinio to pada u drugi plan. Spreman sam snositi posljedice, ali i dalje sam spreman pomagati svima kojima je pomoć u gospićkoj bolnici potrebna, pa i onima koji su ovo plasirali u medije. Ispričavam se i mojoj dojučerašnjoj stranci LiPO znajući da je to bio jedini potez koji su morali učiniti. Onima koji su ovo poslali u javnost , a to i oni znaju pomogao sam isto tako kao i mnogima drugima, napisao je mladi radiolog koji nije otkrio zašto je razbijao inventar bolnice i što je bio povod i što javnost zanima.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video