Postavke
kolačića

Milinović, poslijeratni politički profiter komentara sve, ali Turudića ne !

Darko Milinović, poslijeratni politički profiter posljednje vrijeme je često u javnosti tretiran kao politička udavača za male stranke koje se bore za ulazak u Sabor, pa posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću prodaje sebe da bi se opet možda dočepao Sabora. U toj promociji sebe i svoje stranke LIPO koja nema autobus članova i ubraja se u one brojne stranke koje su hrvatska politička statistička greška da bi se izborio za mrvice pažnje u javnosti služi se svim i svačim kako bi birače posjetio da je politički živ. Često se odlučuje za raznorazne komentare. Nedavno, kada ga je spomenuo predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Milinović je jedva dočekao da se sa svojim izjavama dočepa nacionalnih medija.

TURUDIĆ OSUDIO SANADERA, MILINOVIĆ BIO SVJEDOK

Zanimljivo, Milinović komentira sve, ali izbor novog Državnog odvjetnika Ivana Turudića zaobilazi, što mnoge iznenađuje. Zašto, može se pretpostaviti. Poznato je da je Ivan Turudić osudio Ivu Sanadera  zbog uzimanja mita i zlouporabe položaja i ovlasti, a ti sudskim procesima Milinović je bio jedan od svjedoka, pa se Turudić i Milinović znaju iz sudnice, pa je za pretpostaviti da je poslijeratni politički profiter za razliku od drugih oprezan sa izjavama o imenovanju Turudića iz više razloga, a oni su povezani sa vremenima dok je bio u vlasti sa Sanaderom kada je cvjetalo poslijeratno političko profiterstvo.

www.slobodnalika.com, čitaj, smo čitaj

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

U Udbini otvoren Srpski kulturni centar

SRPSKO narodno vijeće (SNV) svečano je otvorilo Srpski kulturni centar (SKC) Udbina, centralnu kulturnu (manjinsku) instituciju za taj dio Like, jedan od 40-tak sličnih projekata

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video