Milinović prljavim lažima napada Petrija, tako je godinama radio sa Karlom Starčevićem

Darko Milinović zagađuje javni prostor Ličko senjske županije ” niskim udarcima” prema svojim glavnim političkim protivnicima koji ga opasno ugrožavaju. Taktika je gadljiva, i nema sumnje kontraproduktivna.

Čini se da Milinoviću jedino ostalo nisko blaćenje, podvale i nastavak stvaranja podjela koje su već odavno prešle sve granice. Stanje postaje neodrživo i mnogi su mišljenja da sve predugo traje.

PRLJAVI NAPADI NA STARČEVIĆA

U prvom krugu izbora Milinoviću je bila glavna meta Karlo Starčević na koga je izvršio vrlo prljavi desantni udar u završnici kampanje kada je prljavo pokušao praktično u izbornoj šutnji okrenuti građane i stvoriti drugu sliku o Starčeviću, najprije sa smećem u Gospiću, a onda objavom prvostupanjske presude sa sudu u Gospiću oko obiteljskih odnosa Starčevića. Sa tom udbaškom objavom Milinović se doslovno zgadio narodu.

Udarac je bio nizak, no kada su došli izbori pokazalo se po izbornom rezultatu da su Milinovićevi prljavi može se reći udbaški napadi na izborima napravili Starčevića izbornom zvijezdom.

Ispostavilo da je prljava,niska kampanja Milinovića prema Starčeviću u konačnici donesla veliku štetu Milinoviću, odbojnost birača i dokazala da je polomio zube na žilavom Starčeviću na kojem Milinović već godinama praktično jedno desetljeće lomi zube, a 16.svibnja je polomio i zadnje.

Od tada Milinović u širokom luku zaobilazi Starčevića koga je mislio srušiti prljavim, udbaškim objavama, a svojevremeno je Milinović Starčeviću proglašavao i bolesnikom kada je ponestajalo prljavih materijala.

STARA PRLJAVA TAKTIKA, NOVA META PETRY

Nakon Starčevića Milinović je našao novu metu protukandidata na brvnu drugog kruga izbora za župana Ličko senjske županije Ernesta Petrija. Za razliku od Starčevića od kojega je Milinović bježao na izborima sa Petrijem igra jedan na jedan kao nikad prije pa očekivano divlja u prljavštinama kojima zagađuje javni prostor .

Jučer je krenu dijagnosticirati bolest Petrija, psihičku nestabilnost, po sličnom receptu kako je nekada bolesnički karton dijelio Karlu Starčeviću sa istim šablonom kada ništa drugo ne može onda “neprijatelja” u javnosti proglasi ludim i nestabilnim što je vrlo prljavo, a “dijagnoza” je stigla jer je Petry odbio sučeljavanje i sudjelovanje u cirkusu.

Milinović je dodatno zagadio javni prostor lažima da se Petry za vrijeme rata obogatio preko HDZ-a, pokušavajući od Petrija napraviti poslijeratnog političkog profitera, a sebe javnosti predstaviti kao gospodina koji sa mjesta župana odlazi kao sirotinja.

U Gospiću svi znaju da Petryu nije poslijeratni profiter, nije politički milijunaš, nema milijunsku imovinu, i da mu Milinović po tom pitanju ne može ništa, a u Gospiću je svima poznato da je Petrijev otac koji je godinama bio politički moćan praktično umro kao sirotinja u stanu, pa Milinovićevi prljava podmetanja o bogaćenju Petrija vode tome da će nakon Starčevića Milinović prljavim napadima slomiti zube i na Petriju, jer građani dobro znaju selektirati prljavo od istine.

Milinovića treba i razumjeti jer već 20 godina u blatu, i da je 20 godina prljav.

Podijelite sadržaj