Postavke
kolačića

Milinović ruši HDZ i načelnika Perušića Ivicu Turića Bećara u paktu sa SDP-om, Nositelj Milinovićeve liste i kandidat za načelnika općine se deklarirao kao Srbin

Darko Milinović 16.svibnja na lokalnim izborima želi osvojiti Vlast u općini Perušić i srušiti HDZ i načelnika Ivicu Turića Bećara u dogovorenom političkom paktu dvije liste, njegova stranka Lipo i Socijalističke partije Hrvatske – SDP.

Lista SDP-a koja ide za Općinsko vijeće predvodi potpredsjednik SDP-a Ličko senjske županije Vlado Orešković Pivac, dok Milinovićevu listu nosi Boško Stapar koji je ujedno i kandidat za načelnika općine Perušić, pa upućeniji tvrde da je Stapar zajednički kandidat Milinovića i SDP-a, i da se radi o dogovorenoj tihoj koaliciji u općini Perušić.

LIPO U PERUŠIĆU, DOMOLJUBI, SRBI, KOMUNJARE, DJECA PARTIZANA, ROMI !

Milinovićev kandidat Boško Stapar deklarirao se prema službenom dokumentu DIP-a kao Srbin, što je prvi puta u 30 godina da se jedan građanin Srpske nacionalnosti kandidira za načelnika općine Perušić, čime se dokazuje da buja čudna demokracija u perušićkoj općini i da padaju i vodu spinovi Milinovića da je njegova stranka demokršćanski – desno orijentirana. Posljednjih dana u Perušiću se na sav glas priča o platformi pokreta za Jugoslaviju, a mnoge čudi gdje je Milinović odabrao baš Perušić, zašto nije Gospić ili neku drugu sredinu, ideja živi i van Perušića.

Milinovićeva stranka na primjeru Perušića je dokaz da vuče Milinovićevim političkim korijenima iz mladosti kada je krajem osamdesetih i početkom devedesetih bio posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću.

Sada se potvrdilo da nedavno obilježavanje partizanskih žrtva na spomeniku u centru Perušića na čijoj je komemoraciji se pojavio i Milinovićev kandidat za načelnika općine Boško Stapar i nositelj SDP-ove liste za općinsko Vijeće Perušića Vlado Orešković Pivac je bilo uvertira za lokalne izbore i stvaranje zajedničkog pakta političkog mlina od svakakvog žita u kome Milinović očekuje glasove i od Roma u Perušiću.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

U Udbini otvoren Srpski kulturni centar

SRPSKO narodno vijeće (SNV) svečano je otvorilo Srpski kulturni centar (SKC) Udbina, centralnu kulturnu (manjinsku) instituciju za taj dio Like, jedan od 40-tak sličnih projekata

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video