Postavke
kolačića

Milinović se i za Uskrs sprda sa sirotinjom

Sprdačina od vijesti dolazi iz Ličko-senjske županije. Župan Milinović je često isticao dobre financijske pokazatelje, te da je kroz razne projekte županija prvi put u povijesti sufinancirala i neke projekte na razini općina i gradova. Prvi put Županija pokazuje svoju socijalnu osjetljivost u pravom smislu te riječi. Župan je odlučio da će kroz socijalni program uskrsnice dobiti oko 5000 osoba diljem županije, pobliže uskrsnice od 300 kn namijenjene su za preko 3600 umirovljenika s mirovinom nižom od 1500 kn i one već od jučer stižu na kućne adrese, nova je velika predizborna Laž i to danas na Veliki Petak. Politički gubernator nakon 20 godina dijeli vam po prvi puta uskrsnice na Veliki Petak.

Politički gubernator na odlasku tvrdi da će Uskrsnice nakon Uskrsa dobiti i  preko 1600  nezaposlenih koji su prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje, a nemaju nikakve naknade. Odlična je to vijest za njih, a i pokazatelj socijalne osjetljivosti županije i nema se što reći nego, to je u vrijeme Uskrsa odluka za svaku pohvalu, jer više se ne traži karta više za Ličko senjsku županiju.

Politički gubernator Like i i Ličko senjske županije doslovno se nakon svega sprda sa građanima županije pa prvi prvi put Županija pokazuje svoju socijalnu osjetljivost u pravom smislu te riječi. Župan je odlučio da će kroz socijalni program uskrsnice dobiti oko 5000 osoba diljem županije, pobliže uskrsnice od 300 kn namijenjene su preko 3600 umirovljenika s mirovinom nižom od 1500 kn i one već od jučer stižu na kućne adrese, mulja župan na odlasku.

Uskrsnicu će nakon Uskrsa dobiti i preko 1600  nezaposlenih koji su prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje, a nemaju nikakve naknade. Odlična je to vijest za njih, a i pokazatelj socijalne osjetljivosti županije i nema se što reći nego, to je u vrijeme Uskrsa odluka za svaku pohvalu, sprda se Milinović sa ličko senjskom sirotinjom koja nakon 20 godina političke gubernije nakon Uskrsa će osjetiti slast “Uskrsa”.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video