Milinović se i za Uskrs sprda sa sirotinjom

Sprdačina od vijesti dolazi iz Ličko-senjske županije. Župan Milinović je često isticao dobre financijske pokazatelje, te da je kroz razne projekte županija prvi put u povijesti sufinancirala i neke projekte na razini općina i gradova. Prvi put Županija pokazuje svoju socijalnu osjetljivost u pravom smislu te riječi. Župan je odlučio da će kroz socijalni program uskrsnice dobiti oko 5000 osoba diljem županije, pobliže uskrsnice od 300 kn namijenjene su za preko 3600 umirovljenika s mirovinom nižom od 1500 kn i one već od jučer stižu na kućne adrese, nova je velika predizborna Laž i to danas na Veliki Petak. Politički gubernator nakon 20 godina dijeli vam po prvi puta uskrsnice na Veliki Petak.

Politički gubernator na odlasku tvrdi da će Uskrsnice nakon Uskrsa dobiti i  preko 1600  nezaposlenih koji su prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje, a nemaju nikakve naknade. Odlična je to vijest za njih, a i pokazatelj socijalne osjetljivosti županije i nema se što reći nego, to je u vrijeme Uskrsa odluka za svaku pohvalu, jer više se ne traži karta više za Ličko senjsku županiju.

Politički gubernator Like i i Ličko senjske županije doslovno se nakon svega sprda sa građanima županije pa prvi prvi put Županija pokazuje svoju socijalnu osjetljivost u pravom smislu te riječi. Župan je odlučio da će kroz socijalni program uskrsnice dobiti oko 5000 osoba diljem županije, pobliže uskrsnice od 300 kn namijenjene su preko 3600 umirovljenika s mirovinom nižom od 1500 kn i one već od jučer stižu na kućne adrese, mulja župan na odlasku.

Uskrsnicu će nakon Uskrsa dobiti i preko 1600  nezaposlenih koji su prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje, a nemaju nikakve naknade. Odlična je to vijest za njih, a i pokazatelj socijalne osjetljivosti županije i nema se što reći nego, to je u vrijeme Uskrsa odluka za svaku pohvalu, sprda se Milinović sa ličko senjskom sirotinjom koja nakon 20 godina političke gubernije nakon Uskrsa će osjetiti slast “Uskrsa”.

Podijelite sadržaj