Postavke
kolačića

SOKOL JE RAŠIRIO KRILA Milinović u Brinju lipo potučen do nogu

Jučer su u Brinju održani izbori za mjesne odbore na kojima su svoje kandidate istaknuli HSS,HDZ i Milinovićev pokret Lipo. Općina Brinje broji 2.590 glasača s pravom glasa i Zlatko Fumić, aktualni načelnik općine Brinje i njegova stranka koji je ujedno i koalicijski partner HDZ-a na županijskoj razini ostvario je sa HDZ-om vrhunski veliku pobjedu od čak ukupuno 80% od ukupno izašlih na izbore.

OD UKUPNO 2.590 GLASAČA MILINOVIĆ JE DOBIO SAMO 140 GLASOVA

Unatoč velikom trudu i zalaganju Milinović je od ukupno 2.590 glasača dobio samo 140 glasova, što se svodi na obiteljsko interesno glasovanje tako da je na prvom malom testu uoči lokalnih izbora Milinovićev politički eksperiment doslovno propao. Ovo je dobra uvertira pred predstojeće lokalne izbore gdje će Fumić kao kandidat HSS-a i HDZ-a pobijediti u prvom krugu a župan HDZ-a Ernest Petry kojeg podupire i Fumićev HSS na temelju ovih pokazatelja ostvariti rezultat od oko 80% dok bi Milinović prema ovim pokazateljima ostao na 20%. Među malobrojnim pristašama Milinovićeve pokušaja političkog preživljavanja nakon jučerašnjeg potopa u Brinju stvorila se opravdana sumnja da će se brinjski rezultat prenesti na cijelu Ličko senjsku županiju.

Podijelite sadržaj

Sutra svi putevi vode u Korenicu

Počinjemo već u 10 sati, veteranskim malonogometnim turnirom koji će se održavati na igralištu Srednje škole Plitvička jezera. U 13 sati ispred KICa u Korenici,

Podijelite sadržaj
Play Video