Postavke
kolačića

MULJANJE Milinović u svakoj naručenoj anketi dobiva jednako 52 %, za 26 dana građani će reći da je bila lažna

Darko Milinović nastavlja sa naručenim anketama obmanjivati javnost. Svaku anketu koju Milinović naruči u njoj dobije jednaka 52 % tako je naručio anketu kod Agencija 2×1 i dobio 52,25 %, isto je dobio i prije dva, tri mjeseca kod drugih agencija što samo govori da je Milinoviću jedino ostalo da plaćenim anketama sam sebe lažno proglašava pobjednikom. Prije četiri godine Milinović je iz sebe imao HDZ i još tri stranke i dobio manje od 52 % što samo govori da je velika predizborna laž da Milinović može dobiti 52 %, prije će u Lici roditi banane.

Da je anketa naručena svjedoči i to da Stipe Lukač (DP) dobiva 9,5%. Nitko ne zna tko je Lukač pa 9,5% je prevara, dok primjerice Danijelu Tušaku koji je poznati gospićki i lički poduzetnik vlasnik pekara Tušak Milinović daje manje 8,25%. Saga sa naručenim anketama će završiti za točno 26 dana, 16.svibnja tada će pravu i stvarnu anketu provesti građani Ličko senjske županije, koja će potvrditi i ovaj natpis.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Plenković u petak dolazi u Gospić

HDZ Ličko senjske županije u petak će u 17 sati u Gospiću u objedinjenoj svečanosti obilježiti 34.godine postojanja. Ličko senjska županija 34.godine je najveći hrvatski

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video