Milinović uzurpiranjem poslovnog inkubatora u Gospiću i laganjem otvorio kampanju za svoje političko samo preživljavanje

Darko Milinović krenuo je kako je rekao danas amerikaniziranom kampanjom u svoju borbu za političko samo preživljavanje.

Tako je slično išao ” amerkanizirnom” kampanjom u ovo vrijeme prije devet godina postati predsjednik HDZ-a i nije uspio.

Prije devet godina u Kinu Korzo je glumio američki stil kampanje, a danas u poslovnom inkubatoru u Gospiću. I prije devet godina i danas ista bijela košulja, igra na čast poštenje i obraz, a isti dan politički protivnici ga optužuju da je uništio i uzurpirao Liku i Ličko senjsku županiju, pa “amerkanizirana” kampanja je prava sprdačina, jer nakon 20 godina vladavine Milinović je obukao novu bijelu košulju i nudi se kao riješenje, Lici,Gackoj, Krbavi prigorju,podgorju i Novalji.

Stari i potrošeni politički orao stavio nova krila.

Novi lički “Amerikanac” danas je uzurpirao prostor poslovnog inkubatora u Gospiću gdje nije mjesto politici već obrtništvu i poduzetništvu i radu, no Milinović je Inkubator pretvorio u novo dvorište svojih bolesnih političkih ambicija, pa je većina u skupštini Ličko senjske županije nedavno donijela dobru odluku da se Razvojni centar nakon lokalnih izbora stavi u funkciju gospodarstva, a ne politikanstva što je prvi “Amer ” Like danas Inkubator pretvorio.

Milinović se ponašao kao Amerikanac kada je otkrio kako su Lika i Gospić centar Hrvatske, ali zbog političke gubernije Lika i Gospić osim geografskog položaja po svim parametrima daleko od centra zemlje.

OPET SE POKUŠAVA PRODATI LAŽNO DOMOLJUBLJE

Milinović je započeo svoje predstavljanje sa slušalicama u ušima tako je u Gospiću u Kinu Korzo prije devet godina u utrci za predsjednika HDZ-a glumio pobjednika, i na samom početku nagovijestio potpuno različito predstavljanje od svih drugih kandidata jer nitko i ne može se predstaviti gledajući svoju prošlost kao Milinović koji kao posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću opet sebi prisvaja crkvu, zvona i Hrvatsku himnu.

JA I JA, I SAMO JA !

Točno u 12 sati zajedno sa zvonima gospićke katedrale puštena je i himna Hrvatske kao početak skupa, a onda je krenuo glumiti u svome stilu lažnog Domoljuba, koji danima prije po cijeloj Lici skuplja glasove komunista i partijaša, pa baca priču od 1493. godine kada je na Krbavskom polju palo 10 tisuća hrvatskih vitezova pripadnika hrvatskog plemstva pred najezdom Osmanlija, jer Ja to znam, kao da drugi ne znaju da je tada baš počela se pisati krvava hrvatska povijest natopljena suzom hrvatske majke, pa opet JA, Ja i samo ja. Onda je Milinović otkrio nepismenom narodu da se 1937. dogodile Senjske žrtve. Pobijena je mladost iz Gospića, grada u kome je baš Milinović potkraj osamdesetih bio posljednji predsjednik Titove omladine u gradu gdje danas 30 godina poslije Milinović otkriva da se ovdje pisala hrvatska povijest. Pobijeni su samo zato što su pjevali hrvatske pjesme i nosili hrvatski barjak. A onda Domovinski rat i Milinović otkriva da je 28. na 29. kolovoza 1991. godine pala prva mina na Gospiću dok je bio na specijalizaciji u Zagrebu. Započeta je agresija na naš grad. Znali smo da ćemo krvlju i životima platiti svoju slobodu i tako graditi suverenu i slobodnu Hrvatsku. S ponosom se sjećam onih koji nisu danas s nama. Gradili smo san s najvećim sinom u povijesti Hrvatske dr. Franjom Tuđmanom, pa opet JA ZNAM.

Tijekom obraćanja novinarima definirao je mnoge laži iz svojega političkog djelovanja te iznio laži s kojima je javnost manje upoznata. Milinović je danas novinarima iznio tačke novih laganja tvrdeći da ima 2 000 članova i da je njegov politički eskperiment i lagao da je najjača politička snaga u Ličko senjskoj županiji, a radi se o manjim skupinama HDZ-ovih otpadnika što je i sam. Milinović je lagao da razbija predrasude da ličko senjska županija je nerazvijena, već da je razvijena, da ima malo stanovnika, jer Milinović je lagao novinarima da smo bogati i da nas ima. Milinović je lagao novinarima da cvijeta gospodarstvo, a Ličko senjska županija je po svim gospodarskim parametrima hrvatska statistička pogreška čemu je najveći krivac politika i politička gubernija koje se građani županije planiraju riješiti 16.svibnja, a svjež je primjer Poslovni inkubator u Gospiću koga je Milinović danas pretvorio u političku tribinu.

Milinović i danas nije mogao bez HDZ iz koga je izbačen svjestan da bez HDZ-a je politički gubitnik, pa je danas lagao da se ne zna tko vodi HDZ, a HDZ ima ustrojena sva stranačka tijela od županije, gradova, općina što se vidi po svakodnevnim stranačkim aktivnostima.

Podijelite sadržaj