CAR Milinovićeva najava da će pobijediti u prvom krugu, slična je onoj o ulaganjima 8 milijardi kuna u županiju

Darko Milinović nastavlja svoj politički cirkus koji će završiti 16. svibnja. Još malo, za neke dugo, za neke kratko. Nema mu premca u prognozama izbornih rezultata na lokalnim izborima. Svaki dan Milinović izbacuje neku novu prognozu, postoci rastu ovisno o raspoloženju Milinovića, koji se svaki dan hvali novim učlanjenjenjima u stranku, pa se po društvenim mrežama sprdaju da Milinović ima više članova nego što Lika ima stanovnika. Danas je objavio da je osvojio Vrhovine sa 41 nova člana, što se izazvalo veliki nemir u Vrhovinama, jer svi znaju da tamo je gotovo nemoguće pobjediti SDSS, no Milinović će i tamo prema najavi pobijediti, kao uostalom u sva četiri grada i sedam općina. Danas je u pobjedničkom zanosu slavodobitno izjavio da za župana pobjeđuje u prvom krugu, dobiti će više glasova nego prije četiri godine bez HDZ-a. Ta izjava je čak jača od one prije četiri godine kada je Milinović najavio čak 8 milijardi kuna ulaganja u županiju.

TAJNA SLOGANA !

Čeka se samo pobjednički slogan sa kojim bi Milinović mogao dobiti i do 70 posto. Veliko zanimanje vlada koji će izborni slogan nakon svega imati Milinović na izborima.Do sada ih je bilo svakakvih , Znam kako !, 4 je Odličan ! i onaj zadnji je bio ludilo Ja sam na te ponosan !, pa se nagađa da bi Milinović mogao imati slogan vezan uz lipotu, Lip sam kao slika !, Lipo sam vam govorio !, Lipo je meni, a vama !, Lipo ću opet pobijediti !, Glasaj za čovjeka koji lipo živi !, Lipo mi opet vjerujte !, pa se sa nestrpljenjem čeka da se pojavi na novim novim džambo plakatima i vrati nadu da je stigao novi Darko Milinović, onaj stari više ne postoji.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Otočac – Noć kazališta

U subotu – 25. studenoga – obilježava se petnaesta Noć kazališta. Povodom ovogodišnje manifestacije u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac 25. studenoga u 20:30 održat će se predstava Roko i

Podijelite sadržaj
Play Video