Postavke
kolačića

Ministar Glavina uručio vrijedan ugovor županu Petryju na sastanku Vlade RH i župana 

Na 16. sastanku Vlade Republike Hrvatske sa županima, koji se odvija pod predsjedanjem predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, danas je u Hotelu Panonija u Sisku, ministar turizma Tonči Glavina uručio ličko-senjskom županu Ernestu Petryju ugovor za projekt “Mini ZIP LINE žičara (DJEČJI ZIP LINE)”, vrijedan 61.876,01 eura.

Projekt će biti realiziran na području Ličko-senjske županije odnosno na području općine Vrhovine, a isti se sufinancira sredstvima Fonda za turizam. 

Cilj projekta je obogaćivanje turističke infrastrukture županije, s posebnim naglaskom na atraktivnosti za obitelji s djecom.

Nakon potpisivanja ugovora, župan Petry zahvalio je resornom ministarstvu turizma i sporta te Vladi Republike Hrvatske na podršci, ističući kako će projekt značajno obogatiti turističku i rekreacijsku ponudu Ličko-senjske županije.

Ovaj projekt, kao i drugi sufinancirani iz Fonda za turizam, ključni su elementi šire strategije Vlade usmjerene na razvoj održivog turizma, što predstavlja vitalni korak u jačanju turističkog sektora i poticanju lokalnog gospodarstva.

Podijelite sadržaj
Play Video

“Rimac Nevera” na Trgu Nikole Tesla

Zasigurno najveća atrakcija ovogodišnje “Tesla Power of Lights” manifestacije bit će prvi svjetski serijski električni hiperautomobil –Rimac Nevera –  jurilica od 1914 konja, s najbržim ubrzanjem među

Podijelite sadržaj

Upisi u 1. razred Srednja škola Otočac

Opis postupka Dostava dokumenata koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja:Upisnica (obavezno za sve učenike) – dostavlja se elektroničkim putem srednje.e-upisi.hr ili dolaskom u školu na

Podijelite sadržaj

Zaštitite se i uživajte u ljetu!

Za vrijeme trajanja velikih vrućina treba se pridržavati savjeta zdravstvenih ustanova Visoke temperature mogu potaknuti iscrpljenost i toplinski udar te mogu pogoršati postojeća stanja, poput

Podijelite sadržaj
Play Video