Postavke
kolačića

Ministarstva znanosti i obrazovanja odabralo je projekt OŠ Luke Perkovića Brinje pod nazivom Brinjski sokolići 

Ministarstva znanosti i obrazovanja odabralo je projekt OŠ Luke Perkovića Brinje pod nazivom Brinjski sokolići kao jedan od projekata kojeg će financirati u sklopu izvannastavnih aktivnosti osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2023./2024.

Na raspisani javni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja za financiranje projekata u sklopu izvannastavnih aktivnosti osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2023./2024. prijavila se i naša škola. Projekt OŠ Luke Perkovića Brinje pod nazivom Brinjski sokolići osmišljen je kao dopuna sadržajima koji se provode s učenicima unutar izvannastavnih aktivnosti uključenih u učeničku zadrugu. Dobivenim sredstvima u iznosu 2.740,00 € nabavit će se oprema i alati kojima će se obogatiti sadržaji ponuđeni učenicima. Zahvaljujući sredstvima Ministarstva mali će zadrugari na ovaj način moći osmisliti i izrađivati nove proizvode.

Voditeljica projekta je ravnateljica Ivana Rajković, nositelji planiranih aktivnosti su učenici i njihovi mentori (voditelji izvannastavnih aktivnosti).

Tekst: Ivana Rajković

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video