Postavke
kolačića

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo poziv za financiranje obilježavanja obljetnica iz Domovinskog rata

Od strane Ministarstva hrvatskih branitelja objavljen je „Otvoreni Javni poziv za financiranje/sufinanciranje obilježavanja obljetnica ratnih događanja i stradavanja te prigodnih nadnevaka vezanih za Domovinski rat u 2024. godine”.

Predmet Poziva je prikupljanje pisanih prijava udruga koje se odnose na aktivnosti obilježavanja obljetnica ratnih događanja i stradavanja u Domovinskom ratu te prigodnih nadnevaka vezanih za Domovinski rat u 2024. godini.

Svrha i cilj Poziva je očuvanje i promicanje vrijednosti Domovinskog rata kroz aktivnosti udruga na obilježavanju obljetnica vezanih za Domovinski rat.

Na Poziv se mogu prijaviti aktivnosti koje se provode od 1. siječnja 2024. do 31. prosinca 2024. godine.

Rok za prijavu na Poziv je do 17. studenog 2024. godine, odnosno do kraja isteka sredstava osiguranih u 2024. godini za provedbu Poziva.

Tekst Poziva objavljen je na mrežnim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video