Mlada nada za velika ostvarenja – Ivan Kostelac

Već smo pisali o našem svestranom i kreativnom Ivanu. Osnovnu školu završio je u Osnovnoj školi Zrinskih i Frankopana Otočac, uvijek je bio posebno dijete. Veoma karizmatičan, dobar, vrijedan i odličan učenik. Uvijek spreman pomoći. Završio je ekonomsku školu u Otočcu. Veliki je zaljubljenik u prirodu, a u slobodno vrijeme piše pjesme i zanima ga hortikultura.

Da je Ivan zaista kreativan i maštovit,  pokazuju nam fotografije adventskih vijenaca koje je sam izradio.

Svakog tjedna jedna svijeća i tako četiri puta do Božića. Paljenje svijeća stoljetna je tradicija. Ivan nam kaže da je potrebno samo malo truda, mašte i nekoliko ukrasa da adventski vijenac izgleda čarobno. I zaista, moramo priznati da izgleda.

Ivan je također sudjelovao i ukrašavanju Crkve Uzvišenja svetog Križa u Prozoru. Ivan, uvijek sa svojim Prozoranima uređuje crkvu koja izgleda čarobno.

Vjera i nada, mir, ljubav i radost, sve što čovjeku treba da bi život nazvao potpunim.  Prve nedjelje Došašća pali se prva svijeća, svijeća nade ili postilica. Simbolizira nadu i iščekivanje, a ujedno nam je donijela i prvi snježni pokrivač. Pogledajte radove našeg dragog Ivana!

Foto: Ivan Kostelac, 2023.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Gospić još čeka povjerenika

Gospić i dalje čeka Vladina povjerenika, koji će stajati na čelu glavnog ličkog grada do izvanrednih izbora za gradonačelnika. Povjerenika imenuje Ministarstvo uprave, a u

Podijelite sadržaj
Play Video