Postavke
kolačića

Mladež HDZ-a u Gospiću ima novo rukovodstvo, nova predsjednica Antonija Vujinović

U Gospiću u prostorijama Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije održana izborna skupština MHDZ-a Gospić na kojoj je izabrano novo vodstvo mladeži HDZ-a.

Nakon izvođenja državne himne i odavanja počasti minutom šutnje preminulim članovima HDZ-a, poginulim hrvatskim braniteljima i prvom hrvatskom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu, pristupilo se izboru radnih tijela skupštine.

Nazočnim članovima mladeži obratili su se Mario Stilinović, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Gospića, Ivica Radošević, tajnik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije kao i Ernest Petry, ličko-senjski župan i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije, koji je 1990. bio jedan od osnivača MHDZ-a.

Petry u svom obraćanju ističe koliko je bitan politički angažman mladih, pogotovo na lokalnoj razini kako bi svi zajedno nastavili raditi na poboljšanju kvalitete života stanovnika i stvaranju uvjeta za ostanak mladih na ovim prostorima. Zahvalio se Mladeži HDZ-a na velikoj i nesebičnoj potpori u svim aktivnostima u koje su bili uključeni kao i na dosadašnjim postignućima te im poželio da i u budućnosti djeluju, rade i unaprjeđuju sebe i zajednicu u kojoj žive.

Novoizabrana predsjednica GO MHDZ-a Gospić je Antonija Vujnović koja se prigodnim riječima zahvalila na povjerenju.

Za članove Gradskog odbora izabrani su Luka Krmpotić, Ana Šarić, Matija Živković, Marin Maras, Silvija Kulaš, Antonela Jengić, Krešimir Čorak i Tereza Rukavina.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Petar Butorac, Ivan Filip Uzelac i Martina Balenović dok su za izaslanike na Županijsku skupštinu izabrani Željka Rožić, Marija Šimunić, Željka Rukavina, Ivona Radošević, Ivan Štimac, Luka Krmpotić, Tereza Rukavina, Matija Živković, Martina Balenović, Tihana Štimac, Petar Butorac, Ivan Turić, Antonela Jengić, Josip Šarić, Silvija Kulaš, Marin Maras, Valentina Mažar, Josip Mažar, Ana Šarić, Ana Šimunić, Filip Jurišić i Ivan Filip Uzelac.

Skupština je završila u svečanom raspoloženju uz izvođenje stranačke himne „Bože čuvaj Hrvatsku“ te primopredajom pečata dosadašnjeg predsjednika MHDZ-a Gospić Ivana Mraovića novoj predsjednici Antoniji Vujnović.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video