Postavke
kolačića

Mladi demograf ušao u Milinovićevu mrežu iz koje više ne može izaći, počeo se rano blamirati i u Milinoviću vidi idola

Analizirajući predstavljanje Nikole Šimunića , mladog demografa za gradonačelnika Gospića, moglo se iščitati puno toga, pa i ono najvažnije da je Darko Milinović župana na odlasku našao novi privjesak. Najprije kada je Nikola Šimunić ušao u dvoranu ,odmah se mogla osjetiti snažna emocija prisutnih. Takve su nekada bile emocije kada je primjericu u sportsku dvoranu u Gospiću ulazio Darko Milinović sa Ivom Sanaderom napoznatijom hrvatskim političkim profiterom, koga je u maloj dvorani uhvatile emocije. Vrag je odnio šalu kada Milinovića i gradonačelnika Novalje Antu Dabu hvataju emocije za drugog. Milinović je stavio pod svoje mladog demografa koji je počeo tešku blamažu iza koje stoji Milinović, to se vidi iz aviona. Rječnik koji je počeo rabiti mladi demografa je rječnik nikog drugo nego Milinovića, koji mu je napisa što će reći. Žao mi je što to moram reći,ali grad Gospić ima lošeg gradonačelnika, rekao je Šumunić koji da bi izjava bila originalna, i da navuče uz emocije suze treba još reći da ako već Gospić ima lošeg gradonačelnika Ličko senjska županija ima najboljeg župana na svijetu.

BAKLJAMA I EMOCIJAMA OSVAJANJE GOSPIĆA


Milnović muti baru da je Nikola pokazao svoju širinu pa se dotakao i kandidatkinje DP-a za gradonačelnicu Milinovićeve sestričine dr.Mirjane Vrkljan Radošević koja sad je posve sigurno ušla ciljano u utrku za gradonačelnika Gospića, a nije išla na bratića u županiju.
Očito je bliže njezinom razmišljanju nego demagogiji i jeftinom populizmu kojim je Karlo Starčević prije 4 godine prevario birače, piše Milinović koji nagovorio mladog demografa da reče da oni koji nemaju program ,koji su bez vizije , jedina im je opcija jeftini populizam ili sa druge strane strašenje Vladom RH. To je dan prije Milinović rekao u Senju. Da sve liči na cirkus svjedoče priča kako su ostali kandidati za gradonačelnika Gospića kao Mario Stilinović i Karlo Starčević na političkoj sceni već 20. g, i oni nemaju ponuditi ništa novo. Milinović je isto 20 godina bio politički gubernator Like i Ličko senjske županije, no u priči mladog demografa on može ponuditi novo. Prva je istina da mladom demograf treba u buduće birati riječi o svojim protukandidatima, pa tako i o Karlu Starčeviću i Mariju Stilinoviću koji iza sebe imaju rezultata i posla, dok mladi Demograf još traži stalni posao, a sramota je Milinovića da mu ga prije trošenja nije našao, već mu lažno obećava da će sa bakljama i na emocijama osvojit Gospić.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video