Postavke
kolačića

Mlađi juniori Nehaja igrati će u Umagu sa Juventusom, Milanom, Barcelonom i Arsenalom

Mlađi pioniri Nehaja (2010. godište) igrat će ovog mjeseca na turniru Umag Trophy, na kojem će nastupati mlađi uzrasti nekih od najjačih europskih klubova. Dolazak su potvrdili Juventus, Milan, Barcelona i Arsenal. Nehajevu će momčad u Umagu voditi treneri Nehajev Svast i Igor Plješa.

Utakmice turnira Umag Trophy igraju se na nogometnim terenima s prirodnom i umjetnom travom, u rezortima Katoro i Stella Maris nadomak Umaga. Turnir je organiziran na način da svaki klub odigra najmanje pet utakmica. Četiri prvoplasirane momčadi dobivaju pehar, a svi sudionici primaju medalje za sudjelovanje.

“Naravno da ovaj turnir u Umagu iz naše perspektive zvuči pomalo nestvarno. Nikada se nije dogodilo da jedan Nehajev uzrast sudjeluje na ovaj način i u ovakvom obliku na jednom međunarodnom turniru kao što je ovaj. Desetak europskih zemalja, 80 klubova, više od 1000 djece koji će se natjecati. Milan, Inter, City, Ajax, C. Zvezda… Uz ogroman napor predsjednika Denisa Opale na čelu uprave kluba, uz suradnju roditelja Nehajev U13 uzrast imat će prilike 4 dana boraviti u jednom od najluksuznijem hotelu u Umagu, odigrati pritom minimalno pet utakmica protiv protivnika čija imena objektivno možemo susresti samo na TV ekranima”, rekao je voditelj Nehajeve omladinske škole Nehajev Svast pa dodao:

“Uglavnom, uspomena za cijeli život, ali i ispunjenje obećanja kada se kretalo u ovu priču, s puno ideja, turnira, natjecanja. Naš je plan da na ovaj turnir svake godine ide ovaj U13 uzrast, ove godine je to 2010./2011.godište, a druge 2011./2012. I tako svaku godinu koja je pred nama. Eto ovih dana razmatramo trodnevni turnir u Poreču u 6. mjesecu za jedan uzrast.”

Umag Trophy je serija međunarodnih nogometnih turnira za dobne kategorije od U8 do U13, koji se u Umagu organizira od 2016. godine. Kao poznati grad sporta, Umag ima izvrsnu infrastrukturu za organizaciju nogometnih turnira i priprema. Ovogodišnji turnir kreće 9. ožujka i traje do 26. ožujka. Konkretno, turnir za uzrast U13, na kojem se natječe Nehaj, igrat će se od 23. do 26. ožujka.

“Odlazak na turnir u Umag prije svega je odlična priča. Prije svega za djecu koja nemaju toliko iskustva ni prilike igrati protiv najboljih klubova, kao što su Barcelona, Milan itd. To će za njih same značiti puno, a samim tim i za nas trenere. Da osjete kako je to živjeti u jednu ruku profesionalno (hotel, utakmice). Prije svega hvala onima koji su omogućili da odemo u Umag, nadam se da će svake godine nova generacija odlaziti na taj turnir”, rekao je trener Igor Plješa.

Podijelite sadržaj

Književni susret sa Zoranom Žmirićem

Dana 3. svibnja 2024. godine Srednju školu Otočac posjetio je Zoran Žmirić, riječki književnik, glazbenik, urednik i novinar. Vrlo komunikativan i vedroga duha već je na samome početku susreta pokazao svoju pristupačnost te

Podijelite sadržaj

AFTER BIKE PUB AND PARTY

Subota 25.5. Izletište Cvituša. Nakon vožnji očekuje Vas lagani pub kviz pod vodstvom iskusnih Dummy Berries a zatim party – koncert karlovačkog benda NIPPLESI, koji

Podijelite sadržaj
Play Video