Muzej Gacke Otočac

2024. godini izložbeni ciklus „Likovni umjetnici u Muzeju“ ulazi u desetu godinu kontinuiranog održavanja. U prvih devet godina ovog ciklusa održano je 28 izložbi, od toga 11 skupnih, pretežno izložbi radova likovne kolonije LIKOM GACKE, te 17 samostalnih izložbi.

◾ Lokalni autori bili su gosti izlagači tijekom prvih osam godina ciklusa. U srpnju 2023. program je proširen novim sadržajem, izložbom gostujućeg autora, a ciklus preimenovan iz „lokalni“ u „Likovni umjetnici u Muzeju“, što će i u godinama koje slijede biti njegova karakteristika.

◾ Ove godine u sklopu „Noći muzeja“ u Muzeju Gacke prvi je put održat će se i skupna izložba autora koji su do sada izlagali u sklopu ovog ciklusa – u petak, 26. siječnja, u 20:30 u maloj dvorani u prizemlju.

Ana Alšić Vlatka Lavrnja Drazenka Drazenovic Kostelac Florijan Žegarac Irena Ivić Banić Kregar Ivana Pero Grahovac Tomislav Livaja Zoran JelinicŽeljko Winter Kranjčević

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

OTOČKE BADMINTAŠICE ŽUPANIJSKE PRVAKINJE

U petak se naša školska sportska dvorana pokazala sretnim terenom za naše badmintašice, Alani Draženović, Mariju Orešković, Magdalenu Šepac i Melani Pielić, koje su izborile nastup na državnoj

Podijelite sadržaj
Play Video