Postavke
kolačića

Na 1. malonogometnom turniru u Švici 1. mjesto osvojio F.T. Otočac, 2. mjesto Aco Boys, a 3. mjesto Švica Boys

Najbolji golman – Pavao Fajdić

Nagradu dodijelio Don Goran Antunović

Najbolji strijelac  – Matija Ostović

Nagradu dodijelio  – Predsjednica MO Švica Ivana Rubčić

Najbolji igrač – Antonio Bićanić

Nagradu dodijelio  –  Žarko Furlan

1. Mjesto 

F.T. Otočac –  vrijednost nagrade 400 sura

Nagradu i pehar uručio Miko Radošević predsjednik ZSLSŽ

2. Mjesto 

Malonogometni klub Otočac – Aco Boysi  – vrijednost nagrade 250 eura

Nagradu i pehar uručila  Ravnateljica Jasminka Devčić OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac

3. Mjesto Švica boys

 –  vrijednost nagrade  150 eura

Nagradu i pehar uručio  Vladimir Romić tajnik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije.

Jučer je Švica bila epicentar nogometa. Nadamo se da je jučerašnji program svima bio zabavan i inspirativan te da smo naučili kako još bolje upravljati promjenama, izazovima i međusobnom podrškom.

Međusobnom podrškom zaista možemo učiniti sve i uspjeti u svemu što zacrtamo. Ciljeve možemo postići jedino sinergijom privatnog i javnog sektora te tako zajedno možemo potaknuti pozitivne promjene u društvu. Na početku 1. malonogometnog turnira zapaljene su svijeće za poginule hrvatske branitelje i poginule švičke branitelje Dražena Rubčića i Ivice Žunića. Bez žrtve hrvatskih branitelja danas ne bi živjeli u slobodnoj i nezavisnoj hrvatskoj državi.

Prvi malonogometni turnir u Švici organizirao je Mjesni odbor Švica s predsjednicom Ivanom Rubčić povodom sv. Ivana Krstitelja zaštitnika župe. Tijekom dva dana prijavilo se osam ekipa. Turnir je bio obilježen smijehom, druženjem, kvalitetnim nogometom, suzama radosnicama, ali i onima zbog poraza.

Organizator turnira Mjesni odbor Švica od srca zahvaljuje svim sudionicima, roditeljima, djeci, sucima, volonterima te svima koji su na bilo koji način pomogli u održavanju turnira.

Posebna zahvala ide županu Ernest Petryju i Zajednici športova Ličko-senjske županije, don Goranu Antunoviću župniku i donatoru, Župi sv. Ivana Krstitelja u Švici, Osnovnoj školi Zrinskih i Frankopana Otočac ravnateljici Jasminki Devčić, Nogometnom savezu Ličko senjske županije, Policijskoj postaji Otočac, zaštitarima, tvrtki Komunalac Mariju Jergoviću i zaposlenicima, tvrtki Gacka Slavenu Prpiću i zaposlenicima, medijima: Slobodna lika, HR Otočac, TV Loki, sponzorima i donatorima: mesnica Jadri Trade, Cvjećarna Marincel, Damir Cvitković – Cija, trgovina Most, voćarna „Ana-Marija“, obrt “Elkos” vlasnik Krešimir Kostelac, obrt “Pupilj” na prekrasnim klupama, Kula promet na materijalu za izradu klupe koja je još u fazi izrade i koja će biti u funkciji prije početka nove školske godine, Drvo „Kostelac“, Ivici Hudoroviću, Hrvoju Hudoroviću, IN LOGISTIKA“, Marinku Bobincu vlasniku popularnog restorana Ribič, kuharu Krešimiru Delaču, pekarni Otočac, GIS SINAC , Zoranu Stegnjaiću na prekrasnim fotografijama.

Slike govore više od riječi!

Želimo da nam se pridružite i sljedeće godine na ovom spektakularnom događaju i postanete dio nogometne povijesti Švice!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video