Postavke
kolačića

Na 10. jubilarnoj smotri najboljih hrvatskih veslača Cro Indoor 2024. ekipa veslača iz Gospića uspješno pobijedila u 4 od pet veteranskih kategorija….

Na 10. jubilarnoj smotri najboljih hrvatskih veslača Cro Indoor 2024., Gospićani osvojili 5 prvih, jedno drugo, dva treća, jedno četvrto i tri peta mjesta. Ekipa veslača iz Gospića koji su po prvi put nastupili na ovom najjačem natjecanju veslača na veslačkim ergometrima, našli su se u konkurenciji od 500 veslača u svim kategorijama veslanja.

U petoj kategoriji je pobijedio naš proslavljeni veslač i natjecatelj brončane olimpijske medalje iz Sidneya, a i jedini hrvatski sportaš koji je nastupio i na ljetnoj i na zimskoj olimpijadi.

Na natjecanju su nastupili naši najbolji veslači, a i ove godine je ostao nepobjediv Martin Sinković. Gospićki veslači pobijedili su ih najzanimljivijoj utrci štafeta na 2000 m s rezultatom 5:39. Šteta što Sinkovići nisu i ove godine nastupili u ovoj disciplini jer bi bio zanimljivo utrkivati se protiv najboljih hrvatskih veslača koji su prošlogodišnji pobjednici ove utrke. Čestitamo gospićkim sportašima i nadamo se da će ovaj uspjeh zainteresirati mlade Gospićane da se bave jednim od najtežih sportova za koje je jednako važna i fizička i mentalna snaga, ali ponajviše izdržljivost do koje se dolazi samo dugogodišnjim upornim treniranjem.

Bravo dečki!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video