Postavke
kolačića

Na današnji dan prije dvije godine Ernest Petry preuzeo je kormilo Ličko senjske županije

Na današnji dan prije točno dvije godine Ernest Petry i njegova zamjenica Jasna Orešković Brkljačić, nakon pobjede na lokalnim izborima preuzeli su kormilo rukovođenja Ličko senjskom županijom.

Svi zajedno moramo raditi na unapređenju ove Županije, za dobrobit svih građana. Svi izabrani gradonačelnici i načelnici općina u meni će imati dobrog suradnika. To će biti moji partneri s kojima ću raditi na poboljšanju odnosa, rekao je Ernest Petry prije dvije godine na preuzimanju odgovorne dužnosti i preuzimanja “vrućeg krumpira”. Iako će kritičari naći zamjerki u radu, pola mandata novog župana dalo je rezultata, jer je Ličko senjska županija danas puno otvorenija za investitore, a prema investicijama zamjetan je puno ravnomjernija ulaganja po cijeloj županiji.

Za rad i ponašanje samog novog župana mnogi će reći da puno drugačije vodi županiju, i da je mnoge iznenadio svojim tako reći 24 sata “trčanjem” za bolju županiju. Za dvije godine točnije na kraju mandata, ta bi trka mogla definitivno dati rezultata i Županija bi mogla biti puno bolje i ljepše mjesto za život građana.

Ličko senjska županija dvije godine poslije nije više niti “Županija slučaj”.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video