Postavke
kolačića

Na vučjem tragu avanture u Kući Velebita

Na vučjem tragu avanture, danas smo kročili u čaroban svijet obrazovanja, zabave i zajedništva naših najmlađih tancarina. Naš jednodnevni izlet vodio nas je do Kuće Velebita,impozantnog zdanja gdje su naši mališani, poput Ličkog sokola, letjeli nad Likom putem fascinantne multimedije.

Vjerujemo da će ova posjeta ostati nezaboravna uspomena, ispunjena novim znanjem i čarolijom koja se rađa iz susreta s prirodom. U Kući Velebita, djeca su se upustila u nevjerojatno putovanje kroz priče i slike, oživljavajući tradiciju na način koji će ih sigurno obogatiti i inspirirati.

Nakon toga, naša vesela družina preselila se u obližnji restoran, gdje su se okrijepili ukusnim obrocima i napunili energijom za ono što slijedi. Vješte male ruke brzo su stvorile “Loparskog snjegovića” koji će, poput čuvara u bajki “Crvenkapica”, štititi je od vuka koji sigurno prolazi tim područjem.

Ova kombinacija edukacije, druženja, fizičke aktivnosti i uživanja u snježnim radostima pokazala se kao savršen način nagrade za naše najaktivnije male članove. Hvala vam što podržavate našu misiju očuvanja kulturne baštine i razvoja mladih talenata.

Ostanimo zajedno na ovom putovanju, tragu koji nas vodi prema novim iskustvima i nezaboravnim trenucima!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video