Načelniku Udbine podrška sa svih strana

Josipu Seučeku mladom načelniku općine Udbina i dalje stiže podrška sa svih strana od kada ga čuva policija nakon prijetnji smrću imućne obitelji Amić čiji su članovi koji su prijetili načelniku u istražnom zatvoru.Drži se Josipe svi smo uz tebe!, Josipe samo sada čvrsto i odlučno!, neki su od komentara javne podrške. Seuček se odlučio javno usprotiviti teroru, što je za mnoge hrabrost, jer dugo živi ona stara da se bolje zamjeriti crnom vragu nego nekim opasnim Romima.

ŽIVOT SA LETVOM I PRIJETNJOM

Otvoreno priča sa medijima o velikim problemima sa kojima se mnogi stanovnici u njegovoj općini godinama susreću, jer na Krbavi već odavno mnogi žive sa “letvom i prijetnjom” i hrabri Načelnik priča što mnogi misle, iako je i Seuček mogao šutjeti i trpjeti, što mnogi godinama rade da se ne zamjere, što je posljedica dobrim dijelom tromih institucija pravne države posebno sudstva. Bilo bi zanimljivo da o svemu progovori i Seučeka kolega, općinski načelnik Perušića Ivica Turić Bećar koga je ne tako davno institucije optužile da je prijetio smrću ženskoj zvijezdi bogatih i silnih Roma Nataši Amić, koja problem vidi što su svi ljubomorni na sve ono što rade, imaju, uživaju.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Tmurni i kišoviti dani

Iako je tmuran i kišovit dan, iskoristite ga maksimalno za dobar odmor ili umor – ako ćete se rekreirati hodanjem, trčanjem, bicikliranjem ili ćete se

Podijelite sadržaj

Kosinj konzalting

Dana 15. studenog 2023. s početkom u 18,00 sati predstavljanje knjige dr.sc. Ivana Mancea. Knjigu će predstaviti: prof. dr.sc. Josip Jurčević, dr.sc. Krešimir Bušić, vlč.

Podijelite sadržaj
Play Video