Postavke
kolačića

Nagrađena gastronomija restorana Ribič iz Otočca

Na prijedlog  Ceha ugostitelja Obrtničke komore Ličko senjske županije organizatori 35. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore prepoznali su i dodijelili visoko priznanje obrtniku iz Otočca, Marinku Bobincu, vlasniku poznatog restorana „Ribič“ u Otočcu. . Kako je na Kongresu rečeno Bobinac je dobio priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i poticanju ugostiteljsko turističke svrhe. Na priznanju su mu čestitali ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dalibor Kratohvil te župan Krapinsko zagorski, Željko Kolar.

-Iznimno sam ponosan na ovo priznanje koje je dio i 19 zaposlenih u „Ribiču“. Drago mi je da je prepoznat naš trud doprinosu razvitka obrtništva i turizma u Gackoj dolini pa i šire, rekao je ukratko Marinko Bobinac.

Inače Bobinac je obrtnik od 2006. godine, a „Ribič“  vodi u Domu ribolovaca od 2011. godine. Aktivan je u sustavu HOKa kao član Skupštine Udruženja obrtnika Otočac i Ceha Obrtničke komore Ličko senjske županije te Skupštine Komore.

Podijelite sadržaj
Play Video

Dječji ljetni kamp na otoku Prviću

Danas je ekipa osnovnoškolaca otputovala na otok Prvić. Ljetni kamp započeo je Svetom misom u 11:00 sati u Župi Presvetog Trojstva Otočac. Nakon mise uslijedilo

Podijelite sadržaj
Play Video