Najpoznatiji politički sletač i dalje glumi župana, još nije svjestan da je cirkus u nedjelju završio

Darko Milinović, najpoznatiji politički sletač i nakon velikog poraza u nedjelju i dalje glumi da je Ličko senjski župan. Još nije svjestan da je u nedjelju cirkus završio. Politički i ljudski gubitnik koji je svagdje pa i u svome gradu Gospiću usprkos prljavim poslovima doživio izborni debakl od naroda koji je u velikom broju izašao na izbore označio kako je to “pokazatelj kako se poštuje Domovina”. Milinović nakon prljavog laganja, blaćenja novog župana bez obraza i srama kaže da je novog župana zvao, da mu se nije javio i da to nije dolično. Milinović je inače poznat da ljude javno blati, a kada ih treba onda ih bez obraza i srama zove.

Milinović koga je pogodio politički debakl i kraj, laže medije da stranka Lipo ”nastavlja svoje političko djelovanje još odlučnije i čvršće”, a stranka se još u izbornoj noći točnije sat vremena nakon izbora raspala. Milinović je osim u Otočcu jedino uvjerljivo pobijedio u Donjem Lapcu gdje Srbi vladaju u čemu mu je pomogao bivši ministar policije SDP-ovac Ranko Ostojić koji dok je bio ministar policije držao u ladici Milinovićev kriminal. No, Milinović nastavlja lagati javnost što postaje gadljivo.

“Milorad Pupovac je u zadnjih tjedan dana ordinirao u ovoj županiji i poticao SDSS da daju glas kandidatu HDZ-a”, ističe Milinović i dodaje kako je “dokaz” tomu da je on u prvom krugu u Vrhovinama imao oko 100 glasova prednosti prema Petryju, a u drugom je krugu Petry pobijedio sa 100 glasova prednosti, i tu se, ocjenjuje, “vrlo lako iščitava ruka Milorada Pupovca”, istaknuo je Milinović koji je poručio da ih nikada neće izdati i iznevjeriti one koji su za njega glasali iako se iz aviona vidi nakon sletanja da je Milinović prevario mnoge kojima je prodao priču da će pobjediti, da će mnogi ostati na funkcijama, da će pojedinici imati interesa, no pokazalo se da Milinović izigrao ljude, jer svi su svjesni da je nakon nedjelje politička prošlost.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Heroju, sretan ti rođendan!

Siniša Glavašević rođen je 4. studenog 1960. godine u Vukovaru, a ubijen 20. studenog 1991. godine. Bio je pisac proze, knjižničar, novinar, ratni izvjestitelj. Osnovnu

Podijelite sadržaj
Play Video