Najuspješniji župan Ličko-senjske županije – Ernest Petry

Župan Petry ulaže svim snagama u školstvo, zdravstvo, potiče razvoj OPG-ova, detaljno razrađuje projekte za povlačenje novaca iz Europskih fondova, što mu uspijeva i daje pozitivne rezultate za razvoj županije. Župan prepoznaje da se u ličkim školama radi kvalitetno i omogućava svim djelatnicima što bolje uvjete rada, a dobro opremljene škole i kvalitetna nastava utječu na ostvarenje boljih rezultata učenika. Ono što je najvažnije su djeca, o njima ovisi naša budućnost.
Župan je veoma aktualan na društvenim mrežama, pratitelji Facebook stranice ispod njegovih objava svakodnevno komentiraju njegov rad. Pozitivni komentari ispod objava pokazuju da Ličko-senjska županija ide u najboljem smjeru. Ulaganje u obrazovanje, infrastrukturne projekte, ruralni turizam, pokazuje da je Ličko-senjska županija napokon krenula putem razvoja, drži korak s novitetima i poboljšanjem života u malim sredinama.
Danas je Županijska skupština Ličko-senjske županije usvojila najbitniji dokument, proračun za 2024. godinu. Proračun je temeljen na realnim osnovama, razvojan je i uravnotežen, usmjeren na investicije, projekte i kapitalna ulaganja.
Godina 2023. je godina napretka i ulaganja, a sljedeća godina će biti još uspješnija. Samo na ovakav način gradi se bolja Hrvatska.

Bravo župane!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Izletište Cvituša

Danas ćemo odraditi završne pripreme za vikend i urediti stazu do kraja kako bi vam osigurali što bolje iskustvo i odlično proveden vikend! Pratite nas

Podijelite sadržaj

Svjetski dan vlažnih staništa

Svjetski dan vlažnih staništa obilježava se 2. veljače kako bi se istaknula važnost vlažnih staništa, najugroženijih ekosustava na Zemlji. Konvencija potpisana 1971. obvezuje zemlje potpisnice

Podijelite sadržaj
Play Video