Nastavlja se modernizacija Opće bolnice Gospić

U Općoj bolnici Gospić biti će održano kratko obilježavanje implementacije PACS sustava odnosno radiološkog sustava potpune digitalizacije i pohrane digitalnih radioloških slika. Ovim najsuvremenijim alatom liječnicima će biti dostupna bilo koja radiološka pretraga (MR, CT, RTG) u bilo kojem trenutku s bilo koje lokacije u Općoj bolnici Gospić. Osim PACS sustava iz sredstava za decentralizirane funkcije Ličko-senjske županije, Opće bolnice Gospić  kupila je i novi digitalni RTG uređaj kao i CD robot.

Dakle, u opremu radiološkog odjela uloženo je tijekom 2021. godine gotovo milijun kuna,  te će u nazočnosti  Župana gdina  Ernesta Petrya spomenuta medicinska oprema biti puštena u rad, priopćeno je iz Opće bolnice Gospić.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Tmurni i kišoviti dani

Iako je tmuran i kišovit dan, iskoristite ga maksimalno za dobar odmor ili umor – ako ćete se rekreirati hodanjem, trčanjem, bicikliranjem ili ćete se

Podijelite sadržaj

Kosinj konzalting

Dana 15. studenog 2023. s početkom u 18,00 sati predstavljanje knjige dr.sc. Ivana Mancea. Knjigu će predstaviti: prof. dr.sc. Josip Jurčević, dr.sc. Krešimir Bušić, vlč.

Podijelite sadržaj
Play Video