Postavke
kolačića

Ne propustite koncert Danijele Martinović u Arsenalu

Najznačajnija godišnja gastronomsko-turistička manifestacija Turističke zajednice grada Zadra – Tuna, Sushi & Wine Festival, održat će se od 5. do 10. travnja. Osmo izdanje ovog višednevnog festivala ribe i vina obilježit će njegov veliki povratak u prostor zadarskog Arsenala. Ilirija ponovno postaje glavni partner zadarske Turističke zajednice u organizaciji manifestacije. Osim toga, festivalu će se pridružiti sve najvažnije zadarske tvrtke iz područja ribarstva i marikulture: Pelagos Net Farma, Jadran Tuna, Kali Tuna, Cromaris i Marikomerc. Partner festivalu je i Udruga vinara Zadarske županije “Vina ZaDar”, koju čini 25 najvažnijih vinara ove županije.

Prvi veliki gastronomski događaj u Arsenalu održat će se u petak, 5. travnja, s početkom u 20 sati. Galerija Arsenala bit će pretvorena u ekskluzivni restoranski prostor u kojem će se poslužiti večera u četiri slijeda. Parterski dio festivala u Arsenalu bit će opušteniji događaj s nizom food cornera koje će postaviti partnerske tvrtke s njihovim jelima i kuharima. Večeru u Arsenalu dodatno će obogatiti koncert Danijele Martinović.

🎶 Nabavite na vrijeme svoje ulaznice

▪ Online ulaznice su dostupne:
🛒 Turneo >> https://bit.ly/3TgY8Dy
🛒 Entrio >> https://bit.ly/4a59pOQ
🛒 Eventim >> https://bit.ly/3IItCxM

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

U Udbini otvoren Srpski kulturni centar

SRPSKO narodno vijeće (SNV) svečano je otvorilo Srpski kulturni centar (SKC) Udbina, centralnu kulturnu (manjinsku) instituciju za taj dio Like, jedan od 40-tak sličnih projekata

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video