Postavke
kolačića

NE RAZBIJAJTE AMBALAŽU Brko iz Španjuše je opasan !

Izbori za novog gradonačelnika Gospića su prošli, no i dalje je ostala tema odnos i ponašanje sada već bivšeg gradonačelnika Gospića Karla Starčevića koji je na kraju kada su se spustili zastori izbora i život ide dalje uvjerljivo najveći gubitnik, iako kada se zbroje svi porazi, pobjede i lopovštine u posljednjih desetak godina Starčević je pobijedio.

PUŠENJE BEZ TESTIRANJA

Samo zato što je isplivao iz lokalne septičke jame i na kraju sam sebe porazio. Sada već mali pivar iz Španjuše uspio je od ljudi koji su ga doveli do trona gradonačelnika Gospića napraviti sve do jednog svoje “neprijatelje”, iako kako vrijeme ide biće tu puno pitanja, pa i o ono glavno koga je sve od imena do imena “brko” iz Pazarišta uspio narodnim rječnikom “zajebati” u korist sebe, jer mnogi koji je prkosni Starčević “zajebao” ne piju Velebitsko pivo. Pošto je u Gospiću aktualna tema “pušenja” treba vidjeti tko su “popušili” kod bivšeg gradonačelnika Gospića.

Podijelite sadržaj
Play Video

26. SENJSKE KONCERTNE VEČERI

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta M.C. Nehajeva Senj, suorganizaciji Turističke zajednice grada Senja, a pod pokroviteljstvom Grada Senja od 7. do 25. srpnja 2024. godine

Podijelite sadržaj
Play Video