Postavke
kolačića

[“NEBESKI LABIRINTI” ODUŠEVILI HODAČE]

I ove su subote nordijski hodači došli na svoje, jer se nastavio bogat program manifestacije FIT4NOVI, koja je u Novi Vinodolski donijela raznovrsne i atraktivne programe. Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski u suradnji sa KŠR Gorovo i Nordic Walking Team Opatija je hodačima, kroz program „Nordijskim hodanjem po povijesnim šetnicama Novog Vinodolskog“ ponudila još jedan sjajan doživljaj, a odlično vrijeme se jednostavno uklopilo u pozitivnu atmosferu subotnjeg dana.

Hodači su se okupili u Luci Krmpotskoj te predvođeni licenciranim vodičima i nakon vježbi zagrijavanja krenuli na atraktivnu rutu „Nebeski labirinti“. Laganu stazu dužine oko 7 km na trasi Luka Krmpotska – Omar (staklena kapelica) – kamena cisterna – Nebeski labirinti – Velika Sviba (848 m nadmorske visine) – Luka Krmpotska hodači su prošli za oko dva sata. Zastalo se na nekoliko iznimnih lokacija kako bi se uživalo u prekrasnom pogledu, a posebno su bile atraktivne lokacije labirinata i Staklene kapelice.

Organizatori su osigurali štapove za hodanje, a tako će biti i naredne subote kada će hodači na „kraljevsku stazu“ pod nazivom „Od izvora do Frankopana“.

Izvor: Grad Novi Vinodolski

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video