Postavke
kolačića

Nemojte se čuditi da se Milinović sprda !

Sinoćnje novo sprdanje Darka Milinovića, župana na odlasku iz toplog restorana Prašina u Gospiću gdje sa svojom ekipom je u gozbi i u toplom jede i pije, mnogi se ne mogu načuditi da se Milinović odlučio kršiti epidemiloške mjere i rugati se institucijama pravne države. Dok obični smrtnici po gospićki hladnim terasama, ispijaju kave i zarađuje bolesti od ozeblina, Milinović u toplom jede i pije kao da nema korone, i kao da su ona stara vremena, jer po slici za Milinovića i društvo ne vrijede epidemiološke mjere. Mnogi se čude kako se Župan na odlasku može tako ponašati, no nema čuđenja jer Milinović već 20 godina radi što god hoće, kako hoće i nitko mu ništa ne može. To što radi Milinović nikome valjda u Hrvatskoj nije dozvoljeno, pa ne bi čudilo da Inspekcija danas posjeti restoran da Milinović dođi i potjera je, izbaci van i inspektorima zaprijeti da će dobiti otkaz, jer Milinović to još uvijek može, to mu je dozvoljeno, kao puno toga što nikome drugom nije.

MILINOVIĆ JOŠ PIŠE KNJIGU SVEGA ONOGA ŠTO SMIJE, A DRUGI NE SMIJU !

Milinović slikom sa gozbe opet šalje poruku svoje sile i moći, koju je kalemio 20 godina svoje političke gubernije kojoj dolazi kraj, no Milinović se ponaša kao ove godine zima i snijeg i još se neda. Inače, može se napisati knjiga svega onoga što je bogati i lipi Milinović radio u posljednjih 20 godine, a drugi nisu smjeli, pa jedna sprdanje sa mjerama i jedna od tisuću gozbi nisu neka novost, jedina je novost da Milinovićevo sprdanje sa institucijama pravne države postaje već sada ozbiljan problem i za duboke analize, pa nije nemoguće da Milinović za koji dan skupi autobus pristaša što je nedavno najavio u Jutarnjem listu i da ode u Zagreb i Banske dvore gađa jajima koji su ostali od Uskrsa.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Sretan Uskrs želi Grad Senj

Svim sugrađankama i sugrađanima grada Senja, kao i svim ljudima dobre volje čestitamo Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Neka Vam blagdanski dani budu ispunjeni mirom, blagostanjem

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video