Postavke
kolačića

Nestao,potrošen !

Nikola Šimunić je potrošen, a izbori za gradonačelnika Gospića još su daleko. Demograf koji je bez pozdrava dao otkaz u Institutu Ivo Pilar u Gospiću posljednjih dana praktično je nestao sa političke scene u Gospiću, iako je danima prije radio male i velike predizborne ludosti po naputku svoga mentora Darka Milinovića i teško se javno kompromitirao na svoju štetu. Danima se prije pisalo da će prije u Gospiću roditi banane nego što će Šimunić postati gradonačelnik Gospića, što se ne postaje lako, jer da se postaje lako Milinović bi prvi išao na izbore za gradonačelnika Gospića. Šimunić je jučer snimljen na predstavljanju “ličkog amera” kome ne treba slogan, u dvorištu poslovnog Inkubatora kako zabrinuto sjedi i kao da se pita, što je meni ovo trebalo.

TAKO JE TO KADA SE VOZIŠ NA MILINOVIĆEVIM KOLIMA

Šimunić se praktično našao u ne obranom grožđu i sa puno neizvjesnosti čeka 16.svibnja. Naime, dok još može Milinović je Šimunića potrošio za kandidaturu za gradonačelnika da bi preko njega pokuša uzeti dio glasova u Gospiću, znajući da nema šanse da postane gradonačelnik i uglavio ga u Ličko senjsku županiju na mjesto pročelnika za prostorno planiranje, praktično bez dana radnog iskustva u tom poslu. Šimunić bi trebao umjesto u gradonačelničku fotelju sjesti 21. svibnja u županijsku fotelju prostornog planiranja, ako Milinović ostane pet dana prije župan, no za Šimunića nastaju problemi ako Milinović izgubi, a to je gotova stvar, jer Gospić već bruji da taj posao ne može raditi bez dana radnog iskustva, pa mnogi tvrde da Šimunić nije treba napustiti Institut Ivo Pilar, dok se izborna utakmica ne odigra. U nju Šimunić ide unaprijed znajući da će je izgubiti. Nameće se pitanje jeli se radilo o činu lakog zavođenja ili je Domograf u svojoj glavi zamislio da će biti gradonačelnik Gospića.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Tko se još nije uspio ispovijedit ovih dana, danas od 10.00 do 12.00 sati bit će prilika za ispovijed u našoj crkvi Presvetog Trojstva. Vidimo

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video