NESTVARNO – Robi “sto dana” traži svoga konja Lisca koga je netko ukrao

Ivan Čačić Robi iz Bužima, sela pokraj Gospića već 100 dana traži , traga tko mu je ukrao svoga velikog ljubimca konja Lisca koji je bio star 8 godina koga je kupio kada je imao pet godina i bio prijatelj u samačkim danima.

Sjećam se da je bila kiša pustio sam ga oko kuće i nikad se više nije vratio, ispričao nam je nesretni Robi koji kraj godine provodi u mislima gdje je završio njegov ljubimac Lisac.

Robi je krađu svoga velikog ljubimca još ljetos prijavio policiji u Gospiću, no niti danas ništa ne zna za sudbinu svoga ljubimca koja ga proganja.

Prijavio sam 8-9 kolovoza i do danas ništa, ako je moga Lisca pojeo medvjed, bronza je morala ostati!, žali nam se Robi koji živi dan kada će doznati tko mu je ukrao njegova Lisca.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Kruščica u milijun boja

Za mnoge jesen je najljepše godišnje doba, jer priroda igra igru sa milijunima boja. I jezero Kruščica je u milijun boja, priroda uz vodu je

Podijelite sadržaj

Aeroklub Otočac – postani pilot!

Želite saznati kako postati pilot? Ako Vas zanima tema povijest zrakoplovstva i ako želite probati letjeti na simulatoru leta, posjetite 25.11.2023. godine prostorije Gackog pučkog

Podijelite sadržaj
Play Video