Nije poznato jesu li županijski pročelnici stavili mandate na raspolaganje

Na primopredaji dužnosti novi župan Ernest Petry očekivano je zatražio od županijskih pročelnika da stave svoje mandate na raspolaganje. Jesu li to učinili nije poznato. Odluka novog župana je očekivana i nije rijetkost da onaj koji dođe ima pravo sastavljanja svoga tima i time preuzimanja odgovornosti za rad i funkcioniranje. Prema neslužbenim informacijama županijski pročelnici koje se instalirala politička gubernija nerado bi otišli sa svojih dobro plaćenih funkcija na koje su došli većinom političkom podobnosti, lojalnosti, ulizivanjem, a neki i odrađivanjem prljavih poslova.

PROFESIONALCI KOJI SU RADILI SVE DRUGO, SAMO NAJMANJE ONO ZA ŠTO SU PLAĆENI

Rad se zasnivao na modelu, veži konja gdje gazda kaže!, pa bi mnogi rado samo promijenili gazdu. Javnosti je poznato kako su pročelnici došli do funkcije, pa je sklona novom odabiru ne po metru podobnosti, nego po metru sposobnosti, stupnja obrazovanja i radnog iskustva u struci. Društvenim mrežama kruže slike županijskih pročelnika od kojih se traži da stave mandate na raspolaganje kako za vrijeme radnog vremena dolaze i borave na štandu stranke bivšeg župana što samo govori da su pročelnici niti u snu nisu sanjali da će se od njih tražiti da stave mandate na raspolaganje. Jedan od županijski pročelnika koji je svježe imenovan Mario Barković nam je rekao da je on profesionalac, je li stavio mandat na raspolaganje nije poznato, kao je li svoj mandat stavio pročelnik – lažni svjedok Juraj Verzon i drugi koji su sve radili samo najmanje ono za što su bili skupo plaćeni. Ima i onih koji tvrde da se radi o “sječi glava” što je zabava kada se vidi kako se do sada kadroviralo. Proširila se i neslužbena informacija da će neki pročelnici ne samo dati mandate na raspolaganje, već sami otići iz županije jer za pravog profesionalca uvijek i svugdje ima posla.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

17. Humanitarna maškarana JOTA

Udruženje obrtnika Rijeke i VJ Primorski j.d.o.o. u suradnji s Rotary klubom Rijeka ponovno organiziraju dvije najfinije humanitarne akcije u sklopu Riječkog karnevala. U subotu

Podijelite sadržaj
Play Video