Postavke
kolačića

NIJE TITO, NIJE PARTIJA Znate li koje je ključna razlika između Petrija i Milinovića ?

Znate li koja je ključna razlika između kandidata za župana Ernesta Petrya i Darka Milinovića. Nisu politička opredjeljenja i politički svjetonazori, ključna je razlika u kriminalu.

Naime, iza Milinovića se kriju brojne afere sa mirisom kriminala, o čemu više od deset godina pišu svi vodeći mediji u Hrvatskoj, dok iz Petrya se ne krije niti jedna, da ih ima već bi o njima pisali mediji, vodile se istrage i konačnici vrh HDZ-a i Andrej Plenković ne bi stali iza Ernesta Petrya i kandidature za župana. Plenković se ne treba bojati da kada bude dolazio u Liku i Gospić da će ga dočekati neugodna pitanja, o kandidatu i umočenosti u kriminal, na što su građani najviše jalni.

I sam bi prvi Milinović jedva čekao da se otvore afere i da budu i na tom važnom polju jednaki. O umočenosti Milinovića u kriminal javnost je super dobro upućena, no problem je što su do sada institucije pravne države Milinovića štitile kao ličkog medvjeda, što je za očekivati da će se promjeniti.

KLJUČNA PREDNOST PETRYA, NEMA VEZE SA KRIMINALOM

Počelo je još davno kada je Milinović uzimao novac iz Crnog fonda HDZ-a u svoj džep, a uspio prodati foru da je novac uzimao za obnovu crkve u Bilaju, koja je tada već bila obnovljena, pa sve do gradnji Vila vrijedni na desetke milijuna kuna u Gospiću i Viru, u vrijeme kada je Milinović bio politički moćnik sa osuđenim političkim profiterom Ivom Sanaderom.

MILINOVIĆ JE PREKO POLITIKE U POSLJEDNJIH 20 GODINA DOŠAO DO MILIJUNSKE IMOVINE

Petry je godinama na čelu velikog sustava Elektrolike u Gospiću, no uz njegovo ime ne veže se nikakva kriminalne afere, jer ih jednostavno nema, zato ne čudi da Petry kaže da on sa Milinovićem nema veze i što ga se u konačnici ne boji, jer da je Petry u kriminalu morao bi birati rječnik.

Milinović je godinama pokušavao srušiti Petrya sa mjesta direktora i staviti šapu nad Elektroliku, no nije uspio, baš kao i na NP Plitvička jezera, te dvije najveće ličke zlatne koke u kojima se godišnje okreću stotine milijuna kuna. Zato mnogi smatraju da Petryu najveća ključna prednost što nije osoba do sada umočena u kriminal i da će tu nema sumnje voditi županiju sa čistim računima, pa ne čudi da je Petry već najavio da će mu jedan od prvih poteza kada preuzme funkciju župana od Milinovića obaviti temeljitu reviziju poslovanja Ličko senjske županije posljednjih godina što se Milinović najviše boji, jer prije nekoliko godina nacionalni mediji su pisali i o kriminalu u Ličko senjskoj županiji.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video