Nikad više građana iz Ličko senjske županije u koloni sjećanja u Vukovaru

Nikada više građana iz Ličko senjske županije će biti u koloni sjećanja u Vukovaru. Procjenjuje se da će ih biti više od 500.

U organizaciji Udruge ratnih veterana 9. GBR uz suorganizaciju Ličko-senjske županije organizirana su 2 popunjena autobusa na kat, kapaciteta 176 mjesta, koji na put prema Vukovaru s gospićkog kolodvora kreću u petak 17. studenog u 22:30 sati.

Nastavak ispod oglasa

U organizaciji Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije organizirana su 4 autobusa od kojih jedan kreće u petak 17. studenog u 22:30 sati s autobusnog kolodvora u Gospiću te će se u 23 sata zaustaviti u Otočcu kako bi preuzeo putnike iz ovoga grada, dok drugi autobus kreće iz Senja u 23 sata s autobusnog stajališta preko puta Hotela Bura u Senju. Treći autobus polazi u 22:30 sata iz Korenice s autobusne stanice u centru Korenice, dok četvrti autobus polazi iz Brinja u 23 sata s autobusne stanice kod starog hotela u Brinju.

Pored organiziranih autobusnih prijevoza, planirani su i dolasci u osobnim vozilima te dodatni autobusi u organizaciji branitelja i Grada Gospića, kao i iz Grada Otočca.

Ovaj masovni odlazak u Vukovar simbolizira snažnu povezanost i zajedništvo Ličana i Primoraca u odavanju počasti žrtvama Domovinskog rata. Posebno se ističe hrabrost i žrtva ličkih boraca koji su se neustrašivo borili za slobodu Hrvatske, te njihovo poštovanje prema žrtvama u Vukovaru koje su podnijele veliku žrtvu u borbi protiv četničkog okupatora.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Valentinovo u KIC-u

Kako ne biste trebali previše razmišljati gdje izvesti svoje bolje polovice za Valentinovo, Kulturno informativni centar Lovinac Vam nudi rješenje! Pozivamo SVE željne dobre zabave

Podijelite sadržaj
Play Video