Nina Badrić za Dan grada Gospića

Nina Badrić  popularna pop pjevačica i višestruka osvajačica nagrade Porin jedna je od najtrofejnijih glazbenica čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske održati će u Gospiću povodom Dana grada Gospića 22.srpnja veliki koncert na glavnom gradskom trgu.

Priča oko gošće Gospića počela je sa devet godina kada je pjevala u dječjem zboru ‘Zvjezdice’, sa kojim je putovala po svijetu, snimila nekoliko albuma i stekla veliko iskustvo u zborskom i gospel pjevanju Svoj prvijenac Godine nestvarne objavljuje 1995. godine za diskografsku kuću Croatia Records, ali veći uspjeh dolazi tek nakon dueta sa Emilijom Kokić i skladbe “Ja sam vlak”. 2002. godine u Bosni i Hercegovini proglašena je najboljim stranim izvođačem i dobitnica je glazbenog ‘Oscara’. Četiri puta se natjecala na Dori (Hrvatsko natjecanje za pjesmu Eurovizije).

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Tmurni i kišoviti dani

Iako je tmuran i kišovit dan, iskoristite ga maksimalno za dobar odmor ili umor – ako ćete se rekreirati hodanjem, trčanjem, bicikliranjem ili ćete se

Podijelite sadržaj

Kosinj konzalting

Dana 15. studenog 2023. s početkom u 18,00 sati predstavljanje knjige dr.sc. Ivana Mancea. Knjigu će predstaviti: prof. dr.sc. Josip Jurčević, dr.sc. Krešimir Bušić, vlč.

Podijelite sadržaj
Play Video