Novalja se digla protiv kriminala i korupcije

Šaljem vam anonimnu dojavu o tome da na plaži Zrće u gradu Novalji, vlasnik kluba Kalypso, Boris Šuljić, trenutno protuzakonito i ilegalno, unatoč svim zabranama, betonira samu plažu, te devastira pomorsko dobro! 
Podrška svemu tome mu je sadašnji gradonačelnik Ante Dabo, koji obmanjuje javnost i građane, te pogoduje kriminalu – i to naočigled svih! Kalypso ne plaća ni gradu Novalji, ni državi nikakav najam, a ne postoji ni sklopljen ugovor o najmu/zakupu. Činjenica je da se tuđa zemlja i imovina već 20 godina uzurpira, protuzakonito, na Zrću, pod kapom Ante Dabe.

 
Treba spomenuti još i da Ante Dabo ima lažnu, kupljenu diplomu u BIH, a lažno predstavlja da je završio ovdje Pravni fakultet, prljavog rublja ima mnogo, on ima velike financijske koristi od ljudi koje štiti i takav čovjek vodi grad Novalju u kriminal. 

Nadam se da će mediji reagirati na ovo, ili barem ispitati situaciju, koje je objašnjenje za ovakvo ilegalno ponašanje i kriminal na samoj plaži, i to još uz podršku gradonačelnika, piše čitatelj.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Valentinovo u KIC-u

Kako ne biste trebali previše razmišljati gdje izvesti svoje bolje polovice za Valentinovo, Kulturno informativni centar Lovinac Vam nudi rješenje! Pozivamo SVE željne dobre zabave

Podijelite sadržaj
Play Video