Novi projekt u Novalji

Danas je grad Novalja u Splitu potpisao Ugovor u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena – Faza III., vrijedan 440.812,50 kuna.

Ugovor je uz druge korisnike uručili predsjednik Vlada Republike HrvatskeAndrej Plenković i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić gradonačelniku Novalje Ivanu Dabi Đonu.

Projektom „Želimo, možemo“ predviđeno je zapošljavanje 9 osoba koje će pružati potporu i podršku za 54 osobe starije životne dobi, te osobama s invaliditetom unutar 6 mjeseci trajanja projekta.

Nositelj projekta je Grad Novalja, a partneri su Udruga za pomoć u kući starijim i nemoćnim osobama Grada Novalje „Providenca“, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

OKO KAMERE Liječnička kavica !

U Rijeci je danas otvorena nova bolnica za majku i dijete, dom s 224 kreveta bit će na ponos svih Riječana. Svečano otvaranje okupilo je

Podijelite sadržaj

Dan crvenih haljina u Crikvenici

Prvog petka u veljači se obilježava Dan crvenih haljina, javnozdravstvena kampanja koja je pokrenuta kako bi se podigla svijest o moždanom udaru kod žena. Prva

Podijelite sadržaj
Play Video