Postavke
kolačića

Novi trail 2024. u utrkama od 6 km i 10,5 km te dječjim utrkama u Novom Vinodolskom

Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski i Run Croatia, u subotu 4. svibnja organiziraju prvu Novi trail 2024. utrku koja će svoj start imati na Korzu hrvatskih branitelja u 11:00 sati.

I kratka i duga staza prolaze Ulicom Antona Mažuranića. Duža nastavlja Pridolskom ulicom na stranu prema Barutani te potom ide i prema Pavlomiru sve do Sv. Vida te se vraća u centar, dok kraća ide kroz Novljansko polje put Pavlomira i vraća se također u centar. Trail utrka samo na početku prolazi asfaltom te se uključuje na označene trail staze po raznim konfiguracijama terena, što je i karakteristično za trail.

U ovu će svrhu Ulica Antona Mažuranića, Pridolska ulica od raskrižja s Ulicom Antona Mažuranića do raskrižja s Ulicom Prisika, Ulica Pavlomir i Ulica Novljansko polje biti ograničene za prometovanje za vrijeme trajanja traila odnosno od 11:00 – 13:00 sati. Vatrogasci, policija i volonteri će biti na terenu duž staza kako bi dodatno osiguravali stazu i bili na raspolaganju u slučaju izvanrednih situacija. Na samom početku utrke, ulice će biti zatvorene, a dok trkači trče, bit će moguće proći ulicama do ponovnog zatvaranja kada se očekuje dolazak trkača na cilj.

S obzirom da Ulica Antona Mažuranića ima jako puno pristupnih ulica, ovim putem dajemo obavijest i molimo sve građane i posjetitelje Novog Vinodolskog za strpljenje i razumijevanje za vrijeme trajanja utrke. Trkači se istim putem vraćaju na Korzo hrvatskih branitelja te se već od 12:00 sati očekuje povratak prvih trkača tako da će u slučaju ranijeg dolaska svih trkača, ulice biti otvorene i ranije.

U 13:30 će se na Korzu hrvatskih branitelja (dijelu koji je šetnica) održati i dječje utrke na 100 m i 200 m te također pozivamo na oprez kroz otprilike pola sata održavanja dječjih utrka.

Još jednom apeliramo na oprez i unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju!

Izvor: Turistička zajednica Novi Vinodolski

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video