Postavke
kolačića

Novi Vinodolski donosi kulturna, zabavna i gastronomska događanja

Prvi tjedan svibnja u Novom Vinodolskom donosi brojna kulturna, zabavna, gastronomska i rekreativna događanja te uz to i sajam cvijeća koji će centar Novoga, točnije Trg Vinodolskog zakona pretvoriti u šarenilo boja i mirisa.

Sutra, u srijedu, 1. svibnja, na sam Dan zaštitnika novljanske župe, u Crkvi svetog Filipa i Jakova u Novom Vinodolskom bit će služena svečana Sveta misa s početkom u 10 sati.

Istog dana, u 17:00 sat počinje i prvi Altroke food festival, u dane vikenda sajam cvijeća, a u subotu i prva Novi trail utrka.

Za kraj tjedna, organizirana je i prva storytelling biciklistička tura od Klenovice preko Žrnovnice, polja i Pavlomira sve do Mitan Marine.

Vidimo se u Novom Vinodolskom!

Izvor: Turistička zajednica Novi Vinodolski

Podijelite sadržaj
Play Video

4. Večer folklora u Širokoj Kuli

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula” organizira 4. večer folklora u Širokoj Kuli koja će se održati u dvorištu Područne škole u subotu 13. srpnja s

Podijelite sadržaj

GOSPA KARMELSKA – RIBARSKA SENJ 2024.

Predvoditelj trodnevnice: o. Tiho Radan, ocd, poglavar samostana karmelićana i dušobrižnik sestara karmelićanki u Gospiću. Subota, 13. srpnja: 18.00 – Pokorničko bogoslužje i sveta ispovijed

Podijelite sadržaj
Play Video