Postavke
kolačića

NP Plitvička jezera i ove godine organizira izbor za najljepšu okućnicu

Nacionalni park Plitvička jezera i ove godine organizira natječaj za izbor najljepše okućnice u općinama Plitvička Jezera (Korenica), Vrhovine, Rakovica i Saborsko. Prijave su otvorene do 9. lipnja, 2024. godine.

Natjecati se možete u dvije kategorije:

  1. Balkoni i terase
  2. Vrt ili okućnica

Cvjetni aranžmani trajni ili sezonski, najatraktivniji su prije nego što započnu ljetne vrućine. Svi kandidati mogu se prijaviti u obje kategorije, ali jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu za koju će biti predložena od strane žirija.

Po završetku izbora sastat će se sedmeročlano ocjenjivačko povjerenstvo koje među prijavljenima odabire najboljeg kandidata. Točan datum proglašenja pobjednika bit će naknadno objavljen na društvenim mrežama Turističkih zajednica i Nacionalnog parka Plitvička jezera. Prije procjene, naši djelatnici će vas posjetiti kako bi vaše okućnice dokumentirali fotografijama.

Fotografije vaše terase, vrta ili okućnice koje ste snimili vi i mi poslužit će žiriju za konačnu odluku o odabiru.

Vlasnika najljepše okućnice očekuje novčana nagrada, dok će ostali sudionici dobiti uspomenu na sudjelovanje kao motivaciju da osvoje prvo mjesto sljedeće godine.

  • Svaki sudionik natjecanja uz ime i adresu mora dostaviti i kontakt broj
  • Pravo na sudjelovanje imaju sve fizičke i pravne osobe u svim naseljima koja se nalaze u četiri navedene općine
  • Svoje prijave možete poslati na e-mail: hrvoje.krivosic@np-plitvicka-jezera.hr
Podijelite sadržaj
Play Video

Švica je sutra epicentar nogometa

Program povodom proslave švičkog zaštitnika sv. Ivana Krstitelja 24. lipnja 2024. godine je zaista šarolik i vrijedi posjetiti Švicu narednih dana. Sutra, nedjelja 23. lipnja

Podijelite sadržaj

Ukrajinka Taja i sladoled !

Vihor rata raselio je po svijetu mnoge Ukrajince. Dosta ih je našlo svoj “drugi doma” i u Lici. U Gospiću smo u poznatoj slastičarnici Specijal

Podijelite sadržaj
Play Video