Obilježavanje Dana državnosti u općini Lovinac

Povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske Kulturno informativni centar Lovinac u suradnji sa Općinom Lovinac i Župom Sv. Mihovil Lovinac pripremio je bogat program koji počinje danas predstavljanjem knjige „Junačka i sveta Hrvatska“ sisačkog biskupa Vlade Košića i umirovljenog generala Hrvatske vojske Ivana Tolja.

Program započinje u 19:00h u maloj dvorani Kulturno informativnog centra Lovinac.

Knjiga “Junačka i sveta Hrvatska” sisačkog biskupa Vlade Košića i i umirovljenog generala Hrvatske vojske Ivana Tolja proglašena je najboljom knjigom na temu Domovinskog rata na natječaju Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata ’91 u 2021. godini.

U utorak na sam Dan državnosti Program započinje u 18:00h sa Svetom misom u crkvi Sv. Mihovila, nakon koje slijedi paljenje svijeća kod kipa dr. Franje Tuđmana.

U glazbenom programu koji počinje u 21:00h u velikoj dvorani KIC-a Lovinac za zabavu će se pobrinuti Trio iz Zadra.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video