Postavke
kolačića

Obilježen dan dječjeg vrtića “Tratinčica”

Jučer je proslavljen dan dječjeg vrtića „Tratinčica“ te su tim povodom raspjevana i rasplesana dječica pred okupljenim roditeljima i gostima, uz podršku svojih vrtićkih teta izveli zabavan program ispunjen pjesmom, plesom te su izmamili veselje na lice svih prisutnih.

Od vrtića su se oprostile četiri predškolke Petra, Doris, Mihaela i Doris koje će na jesen sjesti u školske klupe te su njima uručena posebna priznanja. Sa željom da i dalje s radošću i uspjehom koračaju kroz život s njima se oprostila ravnateljica Ružica Perković i odgajateljice dječjeg vrtića „Tratinčica“.

Ravnateljica je pozdravila Općinskog načelnika Zlatka Fumića koji je pozdravio sve prisutne te je naveo kako ga veseli brzina kojom napreduju građevisnki radovi na izgradnji nove vrtićke skupine te da će Općina Brinje uvijek podupirati rad dječjeg vrtića „Tratinčica“ u svakom smislu.

Nakon pjesme, plesa i recitacija, obilježavanje dana dječjeg vrtića „Tratinčica“ završilo je revijom haljina koju su nosile djevojčice te su nam pokazale predivne i maštovine modne kreacije koje je osmislila ravnateljica Ružica Perković.

Izvor: Općina Brinje

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video