Postavke
kolačića

OBRAT Milinović je godinama tvrdio da je dnevnice uzimao i uplaćivao za obnovu crkve u Bilaju, sada tvrdi da ih je uplaćivao zakladi Ana Rukavina

U podcastu Krešendo N1 gostovao je lički poslijeratni politički profiter Darko Milinović koji prvi je put ispričao kako je na službenu karticu kupio sebi cipele dok je bio ministar zdravstva u Vladi osuđenog političkog kriminalca Ive Sanadera.

”Nijednom u životu nisam koristio službenu karticu, a sve moje dnevnice išle su Zakladi Ana Rukavina”, rekao je u Krešendu bivši ministar Darko Milinović.

”Jednom meni dolazi račun od kartice…” otkrio je Milinović Hrvoju Krešiću u live podcastu na portalu DNEVNIK.hr. ”To sad mogu pričat… al’ sam drhćao godinu dana zbog toga”, kroz smijeh je rekao Milinović, a onda se ipak malo zamislio.

”Račun za karticu za cipele”, objašnjavao je Milinović što ga je svojedobno toliko iznenadilo kad nije koristio tu karticu. ”Netko je kupio cipele na ministrovu karticu?” pitao ga je Krešić.

”Momak, ja”, priznao je. Objasnio je da je je American karticu imao i privatnu i od Ministarstva. ”Velim ja Mariju, vozaču svom, trk dolje, netko nam je karticu ukrao… A ja sam krivu karticu uzeo. Zamislite da je to izišlo, zamislite da su se novinari toga dočepali”, sjetno je ispričao Milinović, koji tvrdi da je tada hitno prebacio svoj novac. Inače, godinama prije Milinović je u aferi uzimanja novca iz Crnog fonda njegove bivše stranke HDZ iz koje izbačen tvrdio je da novac uzimao za obnovu crkve u Bilaju, sada pak tvrdi da je sve dnevnice išle za zakladu Ana Rukavina.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uspjesi su mnogobrojni i veliki!

Dosadašnja postignuća naše Vlade jamstvo su da ćemo ispuniti najave iz Izbornog programa ZaSveIzazove! Andrej Plenković: Uspjesi su veliki, mnogobrojni, opipljivi. I nije riječ samo

Podijelite sadržaj

Uskrsni odmor na Plitvičkim jezerima

Za sve vas koji volite provesti praznike u prirodi, Uskrs je savršena prilika za iskoristiti ugodno vrijeme i posjetiti jedan od najljepših europskih parkova na

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video